Originally Posted by
hakan4554
Degerli arkadaslar nacizane tavsiyelerim olacak lutfen beni yanlış anlamayin. Burada paylasilan bilgiler kisilerin kendi mantigina gore gelistirdikleri bilimsel olduguna kendilerince inandiklari tavsiye niteliginde olan paylasimlardir. Kimi grafige bakar kimi indikatore bakar, temeline bakar konusulanlara bakar, hissenin öz gecmisine bakar bakar da bakar. Bunlari degerlendirecek olan sizlersiniz,bizleriz. Gorulemeyen de cok yer vardir. Insan psikolojisi gibi hisselerin de gune sarta ve ortama gore psikolojisi vardir. Bence sistem olacak ise once kişinin öz disiplini olmali olmaz ise olmazlari olmalidir. Alirken zarar etmemelidir. Riske girilebilecek sinirlari olmalidir. Sabirli olmalidir, kesecekse de yeri olmalidir. Ben her tavsiye edilen hisseyi onemserim. Bu Ustad olmuş, Mebes olmus benim gibi yeni uye olmus biri dahi olsa incelerim. Onun gorupte benim goremedigim veya hangi acidan bakiyor diye analiz etmeye calisirim. Yuruyen hisse grafiklerini analiz etmeye calisirim. Yani kisacasi kendi sistemimizi kurmak zorundayiz incelemek zorundayiz hatalarimizi analiz etmek zorundayiz. Bakis acimizi degistirmek zorundayiz. Basta da soyledigim gibi lutfen yanlis anlamayin.
Yer İmleri