Sayfa 128/1043 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. hakan iyi geceler en sadık takipcim

2. Sn çelik çomak ; demir çelik ithalat haberi etkisi mi? Encok kimi olumlu etkileyeceğini düşünürdünüz?
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu hafta bankalar demir celik sektörü sert hareket edebilir lakin 23 nisan munasepetiyle alakalı 4 gün sokağa cıkma yasağı gündemde

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    arkadaşlar bazen işlerim oluyor zamanında cevap veremiyorum umarım sizi incitmiyorumdur
    foruma yeni katıldım, takip ediyorum bir süredir. bu ne nezakettir böyle, çok şaşırdım okurken. kimsenin sorusunu yanıtlamak gibi bir mecburiyetiniz veya aldığınız bir karşılık olmadığı halde. etkilendim gerçekten. bravo

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yatırım yapan arkadaşlar paranın tamamı ile asla hisse almayın dünyada bin bir türlü olaylar oluyor riskler her zaman var lakin fırsat her zaman düşüyor sabretmek cok önemli bazen ben bile sabırsızlaşabiliyorum kazanmak cok zevkli ama kaybetmek cok kötü ALLAH önce sağlık sıhhat versin para her türlü kazanılır sağlık olduktan sonra .... vakit buldukca burada öngörülerimi paylaşıyorum sokağa cıkma yasağı olduğundan bu gün ve yarın evdeyim
    Hocam tavsiyeleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.

5. Degerli arkadaslar nacizane tavsiyelerim olacak lutfen beni yanlış anlamayin. Burada paylasilan bilgiler kisilerin kendi mantigina gore gelistirdikleri bilimsel olduguna kendilerince inandiklari tavsiye niteliginde olan paylasimlardir. Kimi grafige bakar kimi indikatore bakar, temeline bakar konusulanlara bakar, hissenin öz gecmisine bakar bakar da bakar. Bunlari degerlendirecek olan sizlersiniz,bizleriz. Gorulemeyen de cok yer vardir. Insan psikolojisi gibi hisselerin de gune sarta ve ortama gore psikolojisi vardir. Bence sistem olacak ise once kişinin öz disiplini olmali olmaz ise olmazlari olmalidir. Alirken zarar etmemelidir. Riske girilebilecek sinirlari olmalidir. Sabirli olmalidir, kesecekse de yeri olmalidir. Ben her tavsiye edilen hisseyi onemserim. Bu Ustad olmuş, Mebes olmus benim gibi yeni uye olmus biri dahi olsa incelerim. Onun gorupte benim goremedigim veya hangi acidan bakiyor diye analiz etmeye calisirim. Yuruyen hisse grafiklerini analiz etmeye calisirim. Yani kisacasi kendi sistemimizi kurmak zorundayiz incelemek zorundayiz hatalarimizi analiz etmek zorundayiz. Bakis acimizi degistirmek zorundayiz. Basta da soyledigim gibi lutfen yanlis anlamayin.

6.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Degerli arkadaslar nacizane tavsiyelerim olacak lutfen beni yanlış anlamayin. Burada paylasilan bilgiler kisilerin kendi mantigina gore gelistirdikleri bilimsel olduguna kendilerince inandiklari tavsiye niteliginde olan paylasimlardir. Kimi grafige bakar kimi indikatore bakar, temeline bakar konusulanlara bakar, hissenin öz gecmisine bakar bakar da bakar. Bunlari degerlendirecek olan sizlersiniz,bizleriz. Gorulemeyen de cok yer vardir. Insan psikolojisi gibi hisselerin de gune sarta ve ortama gore psikolojisi vardir. Bence sistem olacak ise once kişinin öz disiplini olmali olmaz ise olmazlari olmalidir. Alirken zarar etmemelidir. Riske girilebilecek sinirlari olmalidir. Sabirli olmalidir, kesecekse de yeri olmalidir. Ben her tavsiye edilen hisseyi onemserim. Bu Ustad olmuş, Mebes olmus benim gibi yeni uye olmus biri dahi olsa incelerim. Onun gorupte benim goremedigim veya hangi acidan bakiyor diye analiz etmeye calisirim. Yuruyen hisse grafiklerini analiz etmeye calisirim. Yani kisacasi kendi sistemimizi kurmak zorundayiz incelemek zorundayiz hatalarimizi analiz etmek zorundayiz. Bakis acimizi degistirmek zorundayiz. Basta da soyledigim gibi lutfen yanlis anlamayin.
    [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Baş ta , çelik hoca olmak üzere hakan4554 ve fibonacci olmak üzere tum katilimcilarin katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz . Ben pek bilgisayar kullanamıyorum. Grafik ve çizelge çizemiyorum. Bu yönde grafik paylaşan çok değerli forum katılımcılarını okuyorum . Paylaşım olursa teşekkür ederiz . Birbirimize faydamız dokunursa ne mutlu ..

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bankalarda yukarı yönde hareket bekliyorum bu arada
    Hocam bankalar da benimde begendigim ICBCT var, banka alirsam bunu almayi dusunurum . Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler...

Sayfa 128/1043 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •