Bir şeyler olacak gibi yapıp ama oldurmuyorlar bir türlü.
Yorumdan ne kadar çok kafamızı karıştırdıkları beli oluyor değil mi.:)
Tcell ile beraber endekse kol kanat germe sırası bunlara geldi galiba.
Printable View
Bir şeyler olacak gibi yapıp ama oldurmuyorlar bir türlü.
Yorumdan ne kadar çok kafamızı karıştırdıkları beli oluyor değil mi.:)
Tcell ile beraber endekse kol kanat germe sırası bunlara geldi galiba.
Tavan yakışır bu hareketlere
Boş verin tavanı, 13 üstünde kapatsın yeterli.
13.ustunde kapanisi sik olacak alicilar kuvvetli gibi gorunmekte.Ttkomda bir beklenti var.paydaslara bol kazançlar.ytd
TVF maliyeti kurtardı hatta kara geçti, temettü hariç.:)
Çok güzel iş çıkardı bu hafta.
Herkese iyi hafta sonları dilerim.
Yoklama alalım [emoji16]
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi guzel cikti ama daha 1 usd bile olmadı
Suudi’lere satışı konuşuluyor ama bence yerli bir yatırımcıya satış daha doğru olur.
Bu hareketlerin temettü bazlı olduğunu düşünmüyorum. Temettu dahil 17 tl hedef fiyat açıklandı, bence makul hedef fiyatlar. Piyasada daha ıskontolu hisseler de var. Bu sudi hikayesi fiyatlaniyor olabilir. Herseyden once ulkeye doviz lazim.
Benim maliyetim temettuyude düşünce 6 TL. Psikoloji sağlam olunca iniş çıkışları dert ettirmiyor. Bakalim nereye varacak. Herkese iyi haftasonlari.
1.68 dolar,a bankalardan varlık fonuna devri bu günkü fiyat
13 .34 bu T.T KOM,UN daha yolu var,dir
İlk etap 15.85 sonrasi gelir.is yatirim ,in tavsiyesi hedef fiyati budur.nokta herkese hayırlı ve saglikli hafta sonları.nokta.ytd..
Çok fena çalkalıyorlar, hayırlısı bakalım.
İyi haftalar herkese.
27 Nisan bilanço açıklanması planlanıyor, 28 Nisan temettü.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1021430
Bugün sıra bankalarda, bizimki dinlenmeye geçti.
zamani gelince buda hareketlenir büyük patron :)
Bugün bofa niyeti bozmuş. Bakalim sürdürecek mi. Son 2 aydır yoğun yabancı çıkışına rahmet temettü haberiyle primlenmeyi başardı. Inşallah icerdekilerde yorgunluk emaresi oluşmaz.
Haftaya gelecek olan bilanço rakamına göre kendine bir yön bulacak, şimdilik yatış pozisyonuna geçti gibi.
Yabancı satisa devam ediyor. Temettuye kadar bakalim ne yapacak.
Duzeltme iyidir
Ne silkeleme yaptı beee.
Şimdi 13 üstüne bir oturup geri gelmezse olmuştur demekki.:)
Silkeledi ama neyseki yamultmadi, tepki vermesi guzel. Sizce daha fazlasını yapacak ise temettü öncesi yapması gerekmez mi. Temettü öncesi yapmadığını temettü sonrası yapmasını bekliyormusunuz
Kendinize yeni bir liman bulun nerden alırsanız alın aşşağıya veriyorlar benim görüşüm bu kaç sefer az az aldım her sefer hüsran neden kimseye kolay yok kazanamazsınız hele birde borsa düşer ise o zaman görün bakın temettü galan dinlemez basarlar aşşağıya dikkatli olun alana da satan da hayırlı olsun umarım kazanırsınız
Gün içinde 12.44'den 13.04'e çıktı ama kapanış 12.74, saçma sapan hareketler.
Haftalık kapanışa bakacağız.
Deniz yatırım portföyünden TTKOM çıkardı yerine ccola koydu. Aracı kurumlar fiyatı belirliyor, biz peynirden tırtıklayan fareler gibi pay kapmaya çalışıyoruz kardan.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
perşembeye yüzde 10 civarı temettü haketmiş olacağız.2 iş günü sonrası çekebiliyoruz.aynı gün bürüt temettü oranı olan 1.40 kuruş civarı fiyatı düşmüş olacak.
acaba bu karlılık sürdürülebilirmi diyenler olacak.
aslında bu kar ttkom için çerez parası.
şirketi bu duruma düşüren haririnin kötü yönetimi olmuştu.
şirket 5 yıl önceki kur atağında ağır döviz borçlarının katlanması sonucu ağır darbe yemişti.
şimdi durumu düzeltti.döviz borçlarını tl ye çevirdi.bunu 7 tl civarı yaptığı için 2.döviz atağından olumlu etkilendi..
şirket fiber altyapısının %95 ini tamamladı.
uzun süre enflasyonu düşük göstermek için faturalara az zam yapılması gelirlerini yeterince arttırmamasına neden oldu.
ama geçte olsa bu zamlar yapılıyor. mobile zam yapıldı. internetede hazirana ertelendi.
bir olumlu taraf ise sahiplik sorunu son buldu.devletin alması olumlu bir adım oldu.artık imtiyazın uzatılması ve 5 g lisansının verilmesini bekleyeceğiz.
işin özeti hisse zaten dolar bazlı en geberik fiyatlarda.iyi yönetilirse uyuyan devin uyanışını izleriz.50 - 60 lı fiyatlar bile bu şirket için ucuz kalır o zaman.....:wave:
ereğlide güzel hisse ama ben türk telekomu tercih ediyorum.ereğli dolarize bir hisse . gelirleri stokları satışları dolar cinsinden olduğu için , kur atağında hemen karını katlıyor. tabi buda hisse fiyatının en önce yükselmesine yol açıyor. ttkom normal olarak geriden geliyor. ben pirimsiz telekomu tercih ediyorum...:)
https://www.youtube.com/watch?v=ZZvMdn5V-zE
oğlum lokum dağıt arkadaşlara....:halay:
güzel bir gündü tüm dökülmeyenler lokumu haketti :kahkah:
asıl soru şu olmalı. (bilanço mutlaka iyi gelecektir sonuçta tekel yani ) temettü verimi ne olacak . ben hiç ihtimal vermiyorum bir daha bu kadar yüksek oranlı temettü versin . bunu yapan tek kurum var oyak . oyak satın alırsa bu fıyatlar bir daha görülmez
Diyelimki perşembe 13,40 kapattı, cuma 12 açtı. Temettü konusu kapanacak ve hisse gelecek beklentisiyle fiyatlayacak. 12 lerde kalması için yeterli beklenti var mi sizce. Son 6 ayı dikkate aldığımızda yüksek temettü verimi nedeniyle endekse göre bir tik yukarda. Düzeltme yapıp endekse paralel hale gelir mi.
12.58 den son 5 dakkada girdim.
Yarında tutan hak kazanacak temettüye.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kot dışı kalan şirketlerin bile bir hikayesi var :) geri geleri belki diye . temettü biter satış hıkayesı başlar o biter öib 'na ait 25 lik payın arzı veya satışı başlar o da biter 5g ihalesi başlar o da biter metavarse başlar .özetle hikaye bitmez borsa da
Bence varlık fonuna geçince hisseyi zıplatırlar. Çünkü hükümet bir an önce bunu özelleştirip para bulması lazım. Aselsan 2. Halka arzını hatırlarsınız. 2017 de. Aselsan 5 liralarda seyrederken halka arz öncesi 60 lirayami ne roketlemişlerdi. Sonra yatırımcılar fiyatı fazla buldu. Fiyatı 30 a indirip, halka arzettiler.
Ttkom da onun gibi olabilir.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ttkom da maalesef söyle bir durum var . devlete ait tekel konumda olması ve interetin bir lüks değil ekmek gibi olması yok maliyetim arttı zam yapıcam diyemiyorsun . bu da haliyle bilançoya etkisi oluyor . zaten ogerde iken tarumar edildi .
şimdiye kadar hangi beklentileri tuttu ??? hani 60 -70 kuruş temettü verecekti ???
normalde bunun kat kat üstünde kar açıklar. ama vergi ödemesi v.b. giderler gösterilecekse böyle bir rakam anca gelir. hergün tarifesini yenileyenler zamlı fiyatlarla yenilerken gelirleri nasıl olurda bu kadar düşebilir. geçen yıl 8,5 milyar yatırım yaparken , borçlarını çevirirken bile 5 milyarı aşan toplam kar yapmıştı.fiberleşme oranımız yüzde 95 i buldu diye açıklama yapılmıştı. demekki yatırımlar bitiyor. daha önceden olduğu gibi kur ataklarından da zarar etmiyor artık.bakalım süpriz giderler karşımıza çıkmazsa yine beklentileri ezip geçecek bir bilanço bekliyorum.
şirket art niyet olmazsa altın çağını yaşayacak.yatrımlar tamalanıyor.lisansı uzatılacak.5g ye geçiş yapılacak.karlılığı artırılıp yatırımcıları cezbedecek hale getirilecek ve satılacak.
hatta ben blok satış olabileceğini bile düşünüyorum.millete blok satış yok halka arz edilecek demeleri bile yalan olabilir.bir beklenti oluşturupta fiyatın manipile edilmesini engelleme çabası olabilir.
sonuçta şirket varlık fonuna geçti.fonda altın yumurtlayan tavuğu bedavaya satacak değil yani.....
Türkiyede internet fiyatlari cidden kuşa donmüs. Mesela ben 64 gb fibere ttkomdan 130 lira ödüyorum.
Dolara vursan 9 dolar falan yapiyor.
Bedava. Hatirlarsam 2011 de 60 lira veriyordum. Dolar 1.5 liradan 40 dolar veriyormusum.
10 yılda 40 dolardan 9 dolara inmişiz.
Ttkom nasil eski gunlerine dönecek.
Bu sartlarda imkansız.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettü öncesi hisse ile vedalastim, kendi adıma iyi işlem oldu, bereket versin. Benim görebildiğim hisseyi kısa vade de ileri taşıyabilecek komu yabancıya blok satış olur. Bunun dışında sirketin performansına bağlı olarak sıra dışı bir hareket beklemiyorum, endekse paralel hareket edeceğini düşünüyorum. Kalanlara bol şans diliyorum, gönlüm burada yatırım yapanlarin kazanmasından yana.