Yanlış düşünüyorsun bu konuda......sana ıspat ederim ama yeri değil.....iyi araştır....
Printable View
Başganım ben ölünce savunmamı hazırladım. Ülkeyi yönetenlere verdik yetkiyi diycem faiz haram diyip ülkeden faizi kaldırmadılar diycem suçu atıcam üstümden
Çalışma bakanı 22 bin TL memur maaşı için net dedi.
Dr. Nuri Sevgen
@nurisevgen
·
23d
Herkes tek yöne bakarken bir türev piyasalar uzmanı olarak uyarımı yapayım da üzerimde kalmasın:
Şu an piyasada; mayıs ile haziran fiyatı arasındaki farkın 32 günlük vadede %5 ile %7 oranlarında değiştiği brüt dönemsel getirisi olan viop pay vadeli kontratları var ey yatırımcı..!
vıop çular Nuri ne anlatıyor iyi okuyun:)
Faizin her türlüsü haramdır. Nas ortadadir. Nas orada dururken tersini söylemek mümkün değildir. Faizi daha da indirip sıfırlayacağız İnşaallah.
Hele reel faiz en haram olan faiz çeşididir. Çok büyük günahtır.
Öte yandan maliyet enflasyonu helalken, talep enflasyonu haramdır. Haram kere haram, haramın dik alasıdır. Maliyet enflasyonuna bulaşınız. Talep enflasyonundan uzak durunuz.
Rakamsal olarak Dünya da 2 milyardan fazla Müslüman var... Dünyanın hali ortada, demek ki Müslüman olmak pek de bir iş yapmıyor, fayda sağlamıyor diye yorumlarım... Zaten o 2 milyarın anca 10 milyonı gerçekten müslümandır ve veya Müslümanlığın gereklerini içselleştirmiştir...
Diğer yandan bir çok bilim insanı, meslek uzmanları, dünya ya katma değer katan insan deist veya ateist...
https://www.youtube.com/watch?v=znVJ...l=DiniCevaplar
dayucum bu siteyi her konu da takip edebilirsin.......Cevaplar KURAN ayetlerine uygun veriliyor......
Bir diğer haram kaçak et kesmektir. Eti helal kesiniz. Otelde, dağ-bağ evinde et kesmeyin.
Öte yandan bekarlara mekruh olabilir bak. Adam ne yapsın.
Londra çetesi dendi, sıcak para istenmiyor gibi.
Twit kaynaklı değil, bizzat yaşadığımız sorun. Bugün bankada 1 liralık ticari kredi yok. Kobi değil, üst düzey firmaya da yok.
Müslüman olmak tamamen bireysel bir karardır ve fani dünyanın sonrasına yatırımdır, sizin ne müslümanlığınız ne başka bir dininizi kimse sallamıyor, kendi kendinize takılın... Bize gölge etmeyin yeter :)
Haberler.com
@Haberler
·
37sn
Eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in kendisine yönelik teklifi kabul etti. http://Haberler.com GYY Bedia Teymur'un aktardığı bilgiye göre Şimşek, Ekonomiden Sorumlu Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak.
Soranlaraaaaaaa, sormayanlaraaaaa... Seni çoook seviyorum çooook :) Ölümüne RTE, bir sonraki seçim AKP liler kurtulmak için rakip kimse ona basacak ben RTE ye, kuruyun monako :)
ABD açılışını beklemek lazım, 2 günlük birikme oldu fiyatları ayarlayabilirler.
CHP'li Gürsel Tekin: "Kurultayda genel başkan çekilirse aday olurum."
Kemal dedemi harcıyacaklr gibi.
İmamın oğlu ablam etrafınından çekiliyor.
Kemal dedem adalet yürüyüşü gibi sokaklarda siyasete başlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yön tahmini olan var mı kapanışa doğru
Önemli olan niyet değil miydi. Vobdan kazandığıyla cami okul yaptırmıştır, fakir fukaraya yardım etmiştir o da mı boka haram. Haydan gelip huya mı gitmiş oldu yoksa. Hem o kadar derine inersek her şey haram değil mi. Derinlik demişken sanırsam cehennemde de 7 kat vardı, bodrumu vobculara ayırmış olabilirler. Vobcu işini bilir ama. Ölmeden bir gün önce hacca gidip realize olmuştum zaten ben der :)
pıst 100 bugunü 80 milyar üstü hacimle kapar