Sayfa 126/1005 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Viop LI

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Alayı haram... Hatta devletten maaş alan herkes haram yiyor, çünkü o maaşın içinde alkol hatta genelev vergileride var... Puahhahah
    Yanlış düşünüyorsun bu konuda......sana ıspat ederim ama yeri değil.....iyi araştır....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hadi biz neysede
    diyanettekiler ne bok yiyecek bilemiyorum
    Niye sen MÜSLÜMAN olarak muaf mısın.....? yanlış düşünüyorsun.....İSLAM dan herkes sorumlu.....Dinimiz de RUHBAN sınıfı yoktur.....KURANdan her MÜSLÜMAN eşit olarak sorumludur.....

3. Başganım ben ölünce savunmamı hazırladım. Ülkeyi yönetenlere verdik yetkiyi diycem faiz haram diyip ülkeden faizi kaldırmadılar diycem suçu atıcam üstümden
    Hamdım Piştim Yandım

4. Çalışma bakanı 22 bin TL memur maaşı için net dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dr. Nuri Sevgen
    @nurisevgen
    ·
    23d
    Herkes tek yöne bakarken bir türev piyasalar uzmanı olarak uyarımı yapayım da üzerimde kalmasın:
    Şu an piyasada; mayıs ile haziran fiyatı arasındaki farkın 32 günlük vadede %5 ile %7 oranlarında değiştiği brüt dönemsel getirisi olan viop pay vadeli kontratları var ey yatırımcı..!

vıop çular Nuri ne anlatıyor iyi okuyun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Faizin her türlüsü haramdır. Nas ortadadir. Nas orada dururken tersini söylemek mümkün değildir. Faizi daha da indirip sıfırlayacağız İnşaallah.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Birde şu konuyu sorayım: madem faiz haram(bencede) o zaman bankalarda çalışanların tümü haram maaşla mı geçiniyor acaba?
    Bankada çalışanın maaşı haram değildir......bu neye benziyor içkiyi buzdolabına koymak ile buzdolabı haram olmaz......haram olan şarhoş eden maddedir.....

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Kuran varken elimizde Deist olmak aptalca....Kuran ın değerini bilmek lazım.....
    Kur'an da ne var ki? Hikayeker filan, hoş güzel ama ee sonra?

Bak ben hakaret etmiyorum aptal saptal... Kur'an ı okuyan sen ediyorsun... Demek ki bi boka yaramamış sende

Sayfa 126/1005 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •