Ykbnk ve Garan pddd 0,89 iken Akbnk hala 0,77... Hatta en saçması Isctr, 0,75... Ki isctr nin iştirakleri baya kocaman sanayi şirketleri...
Printable View
Ykbnk ve Garan pddd 0,89 iken Akbnk hala 0,77... Hatta en saçması Isctr, 0,75... Ki isctr nin iştirakleri baya kocaman sanayi şirketleri...
Adama laf söylemeden dön bir kendine bak, yazılarına bak... Şu olursa bu olur demekten öteye gidemeyen bir profilin var... Ha birde ergenimsi boş bir ego...
Karakemal ise forumun tartışmasız en iyi traderı... Bir gargara yap adamın adını ağzına almadan evvel...
Cahocuum senin stopladığın yerden döndürdüler, olm bi hamama git yıkan kırklan
Bugün enflasyon verisi var Amerikanyada, o sebeplen altın gümüş fulledim...
Haziran ortasında 2 aylık öngörümü yazmıştım.Onu teyit ediyorum:)
ve...zirve neresi bilemem(tahminlerim elbette var) ama oradan VİOB da 2.000 puanlık düşüş beklerim...
Yok demeyin..Ocakta ne oldugunu gördük...2.000 puan %25 eder..
Planım oradan short açıp beklemektir..Eğer nasip olursa, trade yapmadan beklemek isterim...
15 Hazirandan beri viob TRADEYE devam...Ama şöyle LÖP ET OLSA iyi olacak.:)
Bunun gibiler bu konuları bilinçli bu topikte açıyor çünkü zavallı topikte bir tane yaralı paylaşımı varmı çıksın koysun .
kime nasıl laf atsam diye bekliyor , bak benim paylaşımlarımdan ve yorumlamalarımdan sebeplenenler olmuştur , ha sen anlama özürlü olduğundan sıkıntı çekiyor olabilirsin , kolayı var okuma RED yap .
Kimse kusura bakmasın ama kavga çıkar bugün
ibtcell piyasa değeri 3.6 milyar, olmaz.. olamaz yani, matematik olarak imkansız
bogtan bi scooter şirketi 4 milyar değerlemeye sahip, hepsiburda yine aynı- turkcell bilançosunda paycell benzeri onlarca teknolojik start-up var, ayrıca eğer telekom araplara satılacak olursa, milyonlarca devlet memuru tarifeleri toplu halde turkcelle geçecek.. gsm pazarında liderliği 25 yıldır vermedi, bu sene para basacak.. kule şirketi yurt sathında 10 bin tane yükseltici işletiyor, superonline servis sağlayıcı olarak kaç milyar dolar piyasa değerine gider ?
turkcell normal ederi 25 milyar dolar olmalı, bi tank palet fabrikası kadar etmesin mi koca turkcell ?
Çuvalın hangi tarafı ağırdır agalar ?
Bu hiç bir türlü düşmüyor diyip el arttıran longcular mı ?
Eli kulağında zaten çok hızlı gitti diyip shortlayanlar mı ?
Bizim Ulaşım direniyor, sağlıkta üstünden atmaya çalışıyor,
30 hissenin 20'si ekside ama endeks yükseliyor. :whistling:
Az sonra (15:30) ayın en önemli verisi açıklanacak
ABD aylık çekirdek TUFE'de piyasa beklentisi yüzde % 0,3
Turkcell ile Telekomun döşediği altyapıyı baştan döşesen daha çok para harcarsın piyasa değerinden.
ABD verisi iyi geldi
Bu arada dün bana güzel temeni de bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Allah onlarada güzellikler versin
işc yi baskılamasa BOFA piyasa daha da kuduracak.
Korkanın çocuu olmaz dayucuğum kodun nu yapıştır, amma naz yabtın yahu
Bi 31 daha çektim
VİOP30 da fark -12,500 den -1000 inde altına düştü,
https://i.hizliresim.com/cb2c12q.PNG
Teknoloji şirketi nasıl değerlendirilir bilmiyorum eleştri olarak da yazmıyorum ama benden size net tavsiye Amerika daki değerlemeyi tutup buraya referans almayın.
Amerikada bok tekno diye şirket kursan yatırım buluyorsun. Ora ayrı bir yer. Dünyanın her yerinden sermayenin aktığı ve en önemlisi de sadece denemek için bile yatırım yapılan bir yer... Dünyada pek çok fon Silikon valleyde bişey çıksa da para gömsem batarsa batar 100 tane gömsem 1i tutsa milayrlar fururum diye bakıyor olaya biraz da....
Liseye giderken Kadıköy'de Fun City diye bir atari salonu vardı sene 96. Çakallık o ya, jeton yerine nalburdan aldığımız pulları atıyorduk makinelere ve çalışıyordu. Bir süre sonra farkedildi tabi, makinelerin alt tarafını yenilediler. Bizim pulları yutmaya başladı makineler. Atıyorduk ne oyun başlıyordu ne pulu geri veriyordu. Şimdi de bizim paralar pul olmasın sakın :)