Sayfa 125/1005 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    8 günlüğe kadar 200 puan daha var, o kadar verirlerse ben batarım

bankaların hareket daha yeni başlıyo olabilir, son 1 aylık yabancı alımında bankalar başı çekiyor, thyao ve kchol ile beraber.. yüksekten 100 puan satış yaptıu, şu an günlük ağırlıklı ortlamasına dönmüş durumda.. ortalama- 7240- üstünde tutunmaya başlarsa malsızların vay haline
    200 puan çok değil trendi bozmadan grafik kaldırır bence ... ama dediğin gibi mala girmek isteyenlerde var .. zor yerler .. banka hareketinde senin gibi düşünüyorum ... geçen sene bu sıralar başlamıştı hareket çok sertti ama tavanlar falan .. .. olacaksa bu sefer daha ağır sakin olsun isterim ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. "Erdoğan'ın Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri ziyaretlerinin 17-20 Temmuz arasında olması bekleniyor. Bu ziyaretlerde çok sayıda bakanın yer aldığı geniş bir heyet kendisine eşlik edecek..
    Lojistik, enerji, fintek, e-ticaret, petrokimya, doğrudan yatırımların öncelikli beklendiği alanlar… BAE'nin bazı özelleştirmelere de talip olduğu Ankara'da konuşuluyor."

diğer sektörleri anladık da, fintek ne alaka ? devletin elinde pazarlayabileceği bi fintek girişimi var mı diye bakarsak, benim aklıma paycell geldi- daha evvel yurtdışı borsayua kote yada stratejik ortak bulma gibi bi plan vardı zaten.. tcell içindeki tek hikaye paycell değil tabii, kule şirketi var, ve superonline var.. bu ikisinin halka arzı büyük ihtimal ama paycell için stratejik ortak bulma vakti, nerden baksan 3-4 milyar dolar değerlemeye ulaşabilir, tcell kendi 3 kusür milyardan işlem görüyor

işte bu tcell 7 f/k işlem görüyor, ttkom 19 f/k işlem görüyor

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    200 puan çok değil trendi bozmadan grafik kaldırır bence ... ama dediğin gibi mala girmek isteyenlerde var .. zor yerler .. banka hareketinde senin gibi düşünüyorum ... geçen sene bu sıralar başlamıştı hareket çok sertti ama tavanlar falan .. .. olacaksa bu sefer daha ağır sakin olsun isterim ..
    karakemal yüklü malda sıkıntısı bu yönde

4. Çarşamba satış günüdür, geçen çarşambada bu şekilde basıp sonrasında çok güçlü kapattı. Yine öyle yaparsa bilinki palanın acelesi var çok hızlı 260$ getirir. Önümüzdeki hafta TCMB var, belirsizlik sön konusu ama piyasa şimdilik kulağını tıkadı buradaki duruma.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    karakemal yüklü malda sıkıntısı bu yönde
    aynen .. 200 puan aşağıya batan 200 puan yukarıyada tarihsel pik yapar overallda .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    bitti mi ralli

pit e mi girdi , yoksa odun öncesi enerjimi depoluyor adam

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Düzeltme beklentimden ötürü

An itibariyle Longları ve uzun süredir taşıdığım tüm malları satmış boşaltmış bulunmaktayım .

Tekrar mala girersem gelirim yazmaya
    alttan tüm mallarımı yerine koydum

aynen devam
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. Sahol/Akbnk rasyosu cazip yerlere geldi pair trade için

Sayfa 125/1005 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz