Vallahi millet hızlı..Artık nasıl bir güç varsa arkasında :)
Printable View
2 milyar sattı spotta bofa geri alıp akşam yine şort kapatacak mı bakalım.
bilal ne dedi..
sermaye sahipleri dikkat etsin aklını başına alsın dedi
:drunk::drunk:
boşuna demiyorum.. bilal gelecek.. tüm dertler bitecek deyu.
kara para ve vergi kaçakçılığının araştırılması önergesi.
akp ve mhp tarafından red edildi.
SPOT da BofA 2 mlyr dan fazla satış yapmış, acaba not artırımı gelmeyecek mi! konuşulmaya başladı mı :) algılarla oynamaya devam!
https://i.hizliresim.com/kd0n0yo.PNG
Kredili işlem yapıyorlardır. Malum maliyet arttı, trade edelim de malları iskontolu vermek zorunda kalmayalım diye kasiyorlardır Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim kızdırdı bu küçük enişte bofa yı :)
halkbankası kaç tavan daha gider sizce...
eskiden traktör var mıydı .. buz dolabı varmıydı.. ceviz yuvarlakmıydı eskiden.
ama bak şimdi milletimiz rahatca traktör kullanıyor.. zina ediyor .. ceviz kırıyeh.
İşçi abinin eşeği çekip aldı yarısını yukarı. Bugün duble kebaba doğru gidiyoruz bakalım
8825 gel kurtul dayı...
:drunk:
İki tavanı rahat var üc olurmu orasını bilemem
Bugün oğlana araba denk geldi 6 ay altjn dolar borcu riski alamadım 100 bin kredi çeksek 25 bin kredi borcu olacak o yıllarda erteledim bundan sonra borsayı yırtarcasına işlem yapacam.
sporumuzdan geldik. Üstte 8945 (pardon 8951)-altta 8861 görmüş bıraktığımızdan beri.
Şimdi 16:30 sonrası aksiyon önemli, yarının çarşamba olduğunu unutmadan 8850 takip etmeye-short devam yani.
Bu arada Mert abinin yazmama orucu bugün son muydu? O olmadan shorta para vermiyor bu iblisler.
ziyaaaaaaaaaaaaaa yalanını ............ yeter da:)
o iyi olmuş... 2. partiden sonra görmedim gönderi... 3 üde yazınca lönk kaldın sansım dı :drunk:
aşağılara dalarsa çıkaramam diye canhıraş şekilde tutmaya çalışıyor endeksi ama FDOW izin vermiyor
long üçün 100 endeks... 7717xx--7723xx aralığı takip edilmeli
Hadi yafrum Pala akkizi da suyun içine attık mı tamamdır.