Sayfa 129/1006 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Viop LVIII

1. İki tavanı rahat var üc olurmu orasını bilemem
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    eskiden traktör var mıydı .. buz dolabı varmıydı.. ceviz yuvarlakmıydı eskiden.

ama bak şimdi milletimiz rahatca traktör kullanıyor.. zina ediyor .. ceviz kırıyeh.

bütün TV lerde neredeyse çeviz kıranlar var , artık ceviz kırmak normal bir şey gibi olmuş TV bakarsanız.. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Bugün oğlana araba denk geldi 6 ay altjn dolar borcu riski alamadım 100 bin kredi çeksek 25 bin kredi borcu olacak o yıllarda erteledim bundan sonra borsayı yırtarcasına işlem yapacam.

sporumuzdan geldik. Üstte 8945 (pardon 8951)-altta 8861 görmüş bıraktığımızdan beri.
    Şimdi 16:30 sonrası aksiyon önemli, yarının çarşamba olduğunu unutmadan 8850 takip etmeye-short devam yani.
    Bu arada Mert abinin yazmama orucu bugün son muydu? O olmadan shorta para vermiyor bu iblisler.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    malesef dayu... yine stratejiye uymadın
    dünden süper longladın... süperde kar yazdın... ne diye oralardan yine long açtın
    2 parti iken 8965xx te uyardımda seni... maliyetine de kapamadın
    Dayuuu ben onları okuttum speğe.... bırakır mıyım.... senkronize oldum palayla....şuan flat devam....
    ...
    .

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    halkbankası kaç tavan daha gider sizce...
    Ana dava devam ediyor, tazminat talepli davalardan birisi düşmüş, sınırlı pozitif bir haber! yarın tavan açıp yukarıdan yedirmek isteyebilirler!
    Dün 35.350 lotu kaptırmış birisi olarak içimden geçen bu!

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bütün TV lerde neredeyse çeviz kıranlar var , artık ceviz kırmak normal bir şey gibi olmuş TV bakarsanız.. bence
    Bol bol ceviz kırın abi. Kalbe iyi gelir. Ayriyeten aganigi naganigi

8. ziyaaaaaaaaaaaaaa yalanını ............ yeter da
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 129/1006 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz