aynen sn TIFIL yazım hatası yapmışım :(
Printable View
TOKATLI nerede,cezalı mı?
Böyle bir gündem de sessiz olmazdı.
https://www.birgun.net/haber/reuters...anlasti-582672
Türkiye için kazanım.
Alın yeni gelişme. Sizin!! Ntv'den alınma..
İsrail'in Suriye'deki işgali genişliyor: Askerler Şam'a 25 kilometre yaklaştı
Suriye'de yaşanan geçiş dönemini fırsat olarak gören İsrail, Suriye'yi işgale başladı. Şam'da kimyasal silah üretim tesisi olduğunu iddia ettiği binayı, Lazkiye kentinde de hava savunma tesisini hedef alan İsrail ordusu, "kritik silahların isyancıların eline geçmemesi" gibi bir gerekçeyle Suriye'ye saldırılar düzenliyor. İsrail bir yandan da Golan Tepeleri'ni işgalini genişletirken ordunun Şam'ın yaklaşık 25 kilometre güneybatısına ulaştığı belirtiliyor.
Burada Sam'da yerin 7 kat altında 100 (YÜZ) binden fazla insanın tutuklu olduğunu mantıklı bulan var mı?
Her kat 2.70 olsa 18.90 metre aşağıda.
Desen Suriye yönetime nükleer savaş olacak yine yüz bin kişilik bi sığınak yapamazlar.
Bunun ısınma,yeme,içme,tuvaleti,banyo,havalandırma,dışkı ların tahliyesi ,kokusu,hijyenivs.
Güneş yok kadın 13 yıl kalmış d vitamini eksikliği, hareketsizlik ne hale gelir ve cocuk( lar) doğuruyor. Birde onları besliyor.
Esad nasıl bir insan bi yandan milleti tıkıyor yerin 7 kat altına zulmetmek için ama her türlü konforu sağlıyor!!!
pıst 100 ufak değil büyük anlamda ınsıder piyasası olmuş.
Yabancı bu yüzden gelmiyor reel durum fiyatlaması yok onu görüyorlar,
sabah dedim thy ne olduda yeşil basıyor %1.5 üstü tak 11.30 kasım verileri geliyor:)
[QUOTE=ABKA;6943583][QUOTE=Denizdenizli61;6943543]
Hayır neyi tartışıyoruz..ESAT sizin kahramanınız olsun...Ülkemde bu işe siyasal mezhepçilikle yaklaşanlar var...
Ayrıntılara takılmanın anlamı yok..3 kat 10 kat..çok mu önemli..TV-MEDYAYA bakan zulumleri görüyor..
Bu harekatta İsraile soruyorlar çok mutluyuz, ABD çok mutlu , Avrup çok mutlu ,putin garibim sesi çıkmıyor ama içten bizi hedefe almış gözüküyor ona yakın kişilerin verdiği demeçlerde, biz çok mutluyuz ihaleler alıyoruz şişirme haberler dolu tv de peki nasıl oldu bu iş :)bu kadar basitmişti ulan aklımızla dalga geçmeyin
Sultan Alparslan Bizans topraklarında ilerlerken keşfe gönderdiği askerlerden biri telaşla: 200 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor der.
Sultan Alparslan “-Biz de onlara yaklaşıyoruz…”
Bu lavuklar PKK yi dibimizde desteklerse finali de bu olur. İsrail şimdi pazarlık şansını artırmaya çalışıyor. Büyük panik halleri bunlar... Bizim ordu hava savunmaları sokar yavaş yavaş. Rusya gibi de yapmaz. İsrail uçak ucurdugunda kapattığı gibi de davranmaz. Süreç meselesi bu. Yavaştan anlaşmalar başlasın işler çok hızlı değişir. Bir de Doğu Akdeniz kıta sahanligi anlaşması gelsin.. farklı şeyler olur. Temennim bu aşırı mezhepsel oluşum şeklinde olmaz ise çok şeyler değişecek. Sadece süreç bir yönetim sekillensin...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman boş verin BOP -ABD yi-İRANI...Süriyeli mültecilerden nefret etmiyormuyduk..Biran önce gitsinler demiyor muyduk?
İŞTE onların tam istediği oldu.%85 SUNNİ-KENDİ çocukları egemen olacak.ve orta vadede %80i mutlaka gidecek(bizzat görüşüyorum)
Onlar için şuanda emin bir ortam oluşmak üzere .NUSAYRİ azınlık defoldu gitti.Kendileri güven içinde dönebilir..
O zaman biz de onlar için olmasa bile mültecilerden kurtulacağımız için sevinmeliyiz.
NEREDEN BAKSAN TEZATLARLA DOLU BİR TAYFA VAR...
Tuik Başkanı 'nın kardeşine gözaltı.Rektör Yrd mış.istifa etmiş
Nitelikli dolandırıcılık.
Bu da dini bütün biridir.
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya’nın rektör yardımcısı kardeşi Prof. Dr. Cihan Çetinkaya; başsavcının adını kullanarak "bir suçlunun serbest bırakılması" karşılığı 3 milyon lira alırken suçüstü yakalandı.
Yukarda pkk koridoru aşağıda israil koridoru ile tamamlanır bu iş ABD sahadaki müttefikleri bunu gerçekleştirmeye oynuyor biraz zaman geçsin görürüz.
azılı boğa izleme moduna çekildi ... ayıya bilerek fırsat veriyorki alttan destek verecek yeni boğalarla* savaşsın ..(*düşsede alsakcılar, fırsat bekleyenler) ... azılı boğa rahat maliyeti iyi mücadeleyi izleyecek 4-5 gün tahminim belki 1 hafta ...gerekirse müdahele edecek .. ama zamanıda iyi ayarlmalı ... herkse kolay gelsin .. ben kısa vade bearish pozla devam ... ytd..:28::whistling:
https://www.odatv.com/guncel/rus-ist...urdu-120075588
Böyle böyle dolandiriliyor bizim vatandaslar...ülkelerin bayrakları var ..
İsrail bir anda Lübnan i kapatıp o gece Esad i tehdit ediyor
Ertesi gün operasyon başlıyor
Rejim tek kurşun sıkmadan 10 günde herseyi bırakıp kaçıyor ve İsrail hızlıca işgale başlıyor
Anlaşma değil de ne bu
Bu kadar kandirilmaya doymayan bir güruh olabilir mi
Koru ziksen gözü açılırdi bunca sene :drunk:
[QUOTE=ABKA;6943776][QUOTE=ABKA;6943583]Sayın abka ben olayları dinsel,irksal bakmam.Sizin mezhepçi bakış açısınız var.
Sadece kat değil ki bana inandırıcı olmayan.Diger saydıklarım.
Sizin gibi Osym'de ilk 1000 giremeyen (imrendim)bana bile mantıklı gelmedi.
(2 kez sınava girdim bi 24 bin bi 21-22.500 arası yapabildim.O zaman sınava giren aday sayısı 385 bin ve 420 bindi)
[
Sizin gibi Osym'de ilk 1000 giremeyen (imrendim)bana bile mantıklı gelmedi.
(2 kez sınava girdim bi 24 bin bi 21-22.500 arası yapabildim.O zaman sınava giren aday sayısı 385 bin ve 420 bindi)[/QUOTE]
Olmaz elendin:):)
Tabi ki gitsinler orası düzelsin orda yaşasınlar
Ama olmaz net 1 yıla görürsünüz
Daha fazlası gelecek.
Ekonomiyi yanlışlıkla mi bozdular
Demografik yapıyı yanlışlıkla mi bozdular
Ulkenin tüm dengelerini yanlışlıkla mi bozdular
Hepsi bilinçli
Bu partinin yaptığı hicbirsey doğru olmaz
Net bu kural bu kanun bu
Zamanla gorursunuz
hırsız çoban dün son öpücüğü kondurmuştu..1 lot bile aldım mı..ALMAM..faiz düşünce gerçekleri görmeden 1 lot almam..faize devam..faiz düşerse altına devam..8600 ler aşağı kırılmadan borsaya 1 kuruş sokmam
Sıkıntı yoksa sıkıntı abi :)
Portföydeki zottirik hisseler pek gitmedi.Malak gibi yatıyoruz.
Bu seneyi kendim için kayıp senesi ilan ettim. (parasal olarak kayıp yok ama endex bazında kazanç da yok).
Pc başında oturmanın maliyetini bedelini çıkartamadık diyeyim.Yaşlandım yaww.
Zaman kaybından daha büyük zarar mı olur ?
Saygılar dostum
Matriks Haber
@MatriksHaber
·
28d
İçişleri Bakanı Yerlikaya: (Türkiye'deki Suriyeliler) 2024'te aylık ortalama 11 bin gönüllü, güvenli ve onurlu şekilde dönüş yapanlar vardı. Bu sayı 1,5-2 katına çıkmış durumda. Hareketlenme var - AA
Alaattin Aktaş
@Alaattin_Aktas
Açık çağrı!
Türkiye'de üç telefon operatörü var.
Bunlardan ikisi Varlık Fonu bünyesinde, birinde Maliye Bakanlığı da yüzde 25 hisse sahibi.
Üç operatör de taahhüt süresi bitmeden abonelerini arayıp güya onların lehine olacak şekilde yeni sözleşme öneriyor. Bu yıllardan beri böyle.
Sözleşme bitiminde ücretin çok artacağı, şimdiden yapılacak yenilemeyle avantaj sağlanacağı ileri sürülüyor.
Böylece sözleşme süresi on iki aydan fiilen altı-yedi aya düşürülüyor.
Eğer yönetilen-yönlendirilen fiyatlar enflasyonla uyumlu artırılacaksa kamuya ait iki operatörden başlanmalı ve bunların abonelerini aramasının önüne geçilmeli. Zamanı geldiğinde yapılacak zammın oranı da öyle uçuk kaçık düzeyde olmamalı.
Buyurun, buradan başlayın!
Kamunun düşük zam yapacağı konusundaki samimiyetinizi gösterin.
Sözleşmesini yenilemesi konusunda telefon alan vatandaşlar da lütfen bana yazsın; bu çağrı suya atılan taş gibi dalga dalga yayılsın...
ÖÖ 11:49 · 10 Ara 2024
·
14,3 B
Görüntüleme
Bende katılıyorum bu duruma bana paketi 460 tl veriyor numara taşıyana 12 aylık 200 tl:) birde o var yani kimi eli kimin cebinde belli değil.
Şair burda diyor ki
Son cokuste %50 girdi elde malla kaldık
Şu an hazır biraz hisseler artiyorken görmeyelim duymayalim
Hele bir mucize ile çıkarırsak malları elden sonra gerçeklere doneriz
Borsacilar da fazla eleştiri olmamasının sebebi dereyi geçene kdr mali kurtaran kdr bu taraftan bakalım
İşler donerse yangını verecekler :)
Hisselerin arttığı fln da yok endekse bakarsak
Malda yakalananlar için daha kötü bir çıkış oldu
Endeks 8500 10300 yaptı
İnsanların elindeki mal %3 5 belki arttı belki artmadı
İnsanların elinde olmayan ise yaramaz bankalar ile endeksin göstergeleri şişti sadece yarın bir düşüş gelse bu artmayan hisseler yerin dibine duser
Herzaman ki gibi longcular yırttı bir nebze hisseciler full pert halde
Beni kastediyorsan sıkıntı yok. Portföy en yuksekteyim dünden itibaren. Başkaları sikintidaysa bilemem. Zottirik var zottirik var.. gaz verme olarak düşünüyorsan o ben de olmaz yanlış sulardasın. Ne portfoyum bellidir ne de tavsiyem mevcuttur.
her 1 Suriyeli bizimkilere 1 oy demek..bu oylar altından daha değerli artık..Suriyeliler giderse bunlar da gider
Mezhepçi olmayarak..
Fazla içme..Adamlar tüm ailesini-eşyasını yüklemiş,10 kişilik aile sınır kapısından imza atarak çıkıyor.
Güney sınırlarının güncelini görmeden sallamak kolay.
Sen VANDAN gelen AFGANLI ergenler mi sandın.
Suriye sınırından ,izin almadan geçemezsin...
Saçma sapan bilmeden milleti manipule ediyorsunuz...
Bari kendi kanallarınızı izleyin.Onlar bile daha objektif..
Haber okumaz-dinleme...Batıdan öteye gitmemiş adamlar ahkam kesiyor.
tamam işte bop böyle çalışmaya devam ediyor burada kimse söylüyor mu veya 2011 tarihine geri dönüp bakıyor mu bu bop projesini nasıl başladı, nasıl ilerledi , kimlere neler vaat edildi devamında neler olduda bu orta doğu buraya geldi diye soruyor mu yok.mezheplerle insanları birbirine katlettirdiler şimdi millet eset şöyle eset böyle diyor eset dün de öyleydi bugunde öyleydi yeni olan birşey değil.Ama yeni olan ve bu işlere bu bölgede kim çanak tuttuysa bunlar gözümüzün önünde yaşandı yaşanmaya devam ediyor.Ama tv de bizim gözümüze sokulan vatanına dönen halk , vatanı için savaşa halk ,yoksulluk ama kim bu duruma getirdi 2011 bakıldığında anlarsın cihatmış oymuş buymuş boş işler ben bu düzene kim çanak tuttu ona bakarım.