Bu adam ne iş yapıyorda o araç ona reva dır desem, tefe koyarlar şimdi beni![]()
Bu adam ne iş yapıyorda o araç ona reva dır desem, tefe koyarlar şimdi beni![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada düzen kurmuş ne yapacak orada önünü görmeden şişirme haberlerden başka birşey yok ,
ABD kellesine 10 milyon dolar koyduğu kişi elini kolunu sallayarak Şam da 10 günde,
İsrail golan tepelerini bırakmıyordu su var orada şimdi oradan aşağı iniyor sebebi kendine güvenlik koridoru açıyormuş
Buradan arabalara binen giden orada olan bankaları yağmalıyor haberlerde , toprak kapma derdine koşuyorlar.Paylaşılan haritaya baksın millet pkk nin yeri garanti komple almış yerini bellemiş ABD senetör dün msj verdi herhangi bir hareket gelirse ortaklarımıza gerekeni yaparız diyor gerekirse yaptırım uygularız diye beyanatı var.Millette burada aynı Hamas İsraile saldırdığındaki gibi zafer sarhoşluğunda sonra ne oldu Filistin gazze içinden geçti İsrail insanlar katledildi nerde üst yönetim sağda solda ülkelerde .
Buradada olan halka olur yeniden.Basına servis edilen görüntüler hepsi psikolojik üstünlük için yapılanlar.Aynısını Irak,libya liderleri devrildiğindede bu propagandalar yapıldı .
FORMASYON AVCISI 53
Dünya gazetesi başlık atmış 400 milyar dolarlık işten bahsediyor suriye Türkiye önde diyorBu kafada olduğumuz için bu ülke insanlarının çoğu hep fakir kalacak.Çünkü bu haberleri okuyup inanan çok ılan bu pastayı sana tek başına yedirirler mi , şirket patronu yapmış Trump sana burayı yedirir mi.Aynı başlıklar Libya, Irak içinde atılmıştı ne oldu .
FORMASYON AVCISI 53
oyak çimento portföyünün bir kısmını dehledim.
2 alış 22 satış, vade 3 yıl. bereket versin.![]()
audentes Fortuna iuvat
Adamın biri audibillahimineşşeytanirraciym diye yorum yazmış![]()
Yer İmleri