Bu adam ne iþ yapýyorda o araç ona reva dýr desem, tefe koyarlar þimdi beni![]()
Bu adam ne iþ yapýyorda o araç ona reva dýr desem, tefe koyarlar þimdi beni![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Burada düzen kurmuþ ne yapacak orada önünü görmeden þiþirme haberlerden baþka birþey yok ,
ABD kellesine 10 milyon dolar koyduðu kiþi elini kolunu sallayarak Þam da 10 günde,
Ýsrail golan tepelerini býrakmýyordu su var orada þimdi oradan aþaðý iniyor sebebi kendine güvenlik koridoru açýyormuþ
Buradan arabalara binen giden orada olan bankalarý yaðmalýyor haberlerde , toprak kapma derdine koþuyorlar.Paylaþýlan haritaya baksýn millet pkk nin yeri garanti komple almýþ yerini bellemiþ ABD senetör dün msj verdi herhangi bir hareket gelirse ortaklarýmýza gerekeni yaparýz diyor gerekirse yaptýrým uygularýz diye beyanatý var.Millette burada ayný Hamas Ýsraile saldýrdýðýndaki gibi zafer sarhoþluðunda sonra ne oldu Filistin gazze içinden geçti Ýsrail insanlar katledildi nerde üst yönetim saðda solda ülkelerde .
Buradada olan halka olur yeniden.Basýna servis edilen görüntüler hepsi psikolojik üstünlük için yapýlanlar.Aynýsýný Irak,libya liderleri devrildiðindede bu propagandalar yapýldý .
Dünya gazetesi baþlýk atmýþ 400 milyar dolarlýk iþten bahsediyor suriye Türkiye önde diyorBu kafada olduðumuz için bu ülke insanlarýnýn çoðu hep fakir kalacak.Çünkü bu haberleri okuyup inanan çok ýlan bu pastayý sana tek baþýna yedirirler mi , þirket patronu yapmýþ Trump sana burayý yedirir mi.Ayný baþlýklar Libya, Irak içinde atýlmýþtý ne oldu .
oyak çimento portföyünün bir kýsmýný dehledim.
2 alýþ 22 satýþ, vade 3 yýl. bereket versin.![]()
audentes Fortuna iuvat
Adamýn biri audibillahimineþþeytanirraciym diye yorum yazmýþ![]()
Yer Ýmleri