Yarın ayı tuzağına dikkat edilmeli düşer gibi yapıp milletin elinden malı itina ile alınır sonra aynı noktaya geri gelebilir.unutmayın hisse geri alım programı kararı boşuna alınmadı bunu 2 ay evvelde belirtmişdim
Printable View
Yarın ayı tuzağına dikkat edilmeli düşer gibi yapıp milletin elinden malı itina ile alınır sonra aynı noktaya geri gelebilir.unutmayın hisse geri alım programı kararı boşuna alınmadı bunu 2 ay evvelde belirtmişdim
İns KY cok zarara ugramadan bu hisseden kurtulur. Hizli mi olur yavas mi,once satanlarin malini mi toplarlar yoksa mali toplayip daha sert mi cakarlar bilmem ama thy’den gelen kâr ve ciro olmadan bu hissenin ederi degerlemede azami 130TL gorunuyor. O da iyi zamanda. 2018 sonuna kadar calisacak zaten hemen kapanmiyor kontrati; oteldi moteldi mahkeme isleri vs bunlar mesgul edecek 2018’de. 270’den beri satanda suphesiz patron ve avenesi. Belki sert bir aciga satista maliyet kurtarma sansi verebilir.
Thyao ile Doco anlaşması 2020 yılına kadar devam ediyor.Sadece yeni bir firma ile daha anlaşıyor rekabet yaratmak için ayrıca 3. Havaalanıni tek firma ile yönetmek olmazdı. Yakında Doco açıklama yapar yatırımlarımız devam ediyor diye.ytd
Hiç kimse düsecek çökecek diye hayellere kapılmasın.Satanlar asla alttan alamayacaklar.Trade edemiyecekler....Bunu alınlarına kazısinlar .40 gün sonra 270 300 leri konuşacağız buralarda...ytd dir.
Bakalım Doco dan nasıl bir açıklama gelecek, bunca zamandır tek bir açıklama yok, beklicez görücez, hayırlısı ALLAH'tan. Sonuçta dünyanın sonu değil, sadece biraz daha uzun süre beklicez sanırım. Ytd
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cenab-ı Allah herkesin gönlüne göre versin.Art niyetli olmak iyi değildir...
Bu haberler satin alindi zaten. Bu gunku hareket sadece silkeleme amacli olacaktir. Euro bazinda hisse inanilmaz ucuz. Eger Doco THY yoksa biz de dukkani kapatiyorsa derse isler degisir.
THY, DO&CO ile yollarını ayırıyor
THY, DO&CO ile yollarını ayırıyor© Copyright (c) Hürriyet THY, DO&CO ile yollarını ayırıyor
TÜRK Hava Yolları (THY), uçaklarına ikram hizmeti veren Türk işadamı Atilla Doğudan’ın sahibi olduğu Viyana merkezli DO&CO ile yollarını ayırıyor. THY, yüzde 50 ortağı olduğu TURKISH DO&CO ile yeni Havalimanı’nda beraber çalışmayacak. THY’nin yeni ortağı Singapurlu SATS şirketi olacak
Türk Hava Yolları yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınması ile birlikte ikram hizmeti tedariki için ilgili firmalarla görüşmelere başladığını duyurdu. THY’den konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada, bu kapsamda Singapur Hava Yolları’nın ikram şirketi SATS ile ortak bir şirket kurulabileceği belirtildi.
SATS Ltd (SATS)’ın iştiraki olan SATS Investments Pte. Ltd. (SIPL) ile bir niyet anlaşması imzalandığını duyurdu.
Açıklamada "Söz konusu niyet anlaşması kapsamında gerekli ön şartların gerçekleşmesi hukuki, idari ve düzenleyici onayların alınması üzerine ilgili kuruluşça ikram hizmetleri konusunda yatırım yapılması söz konusu olabilecektir. Önemlilik arz eden gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktı" denildi.
TURKİSH DO&CO
Türkiye’de 2006 yılında kurulan Turkish DO & CO, 2007 yılından bu yana Türkiye’nin dokuz büyük havalimanında havayolu ikram faaliyetini sürdürüyor. Türkiye’deki merkezi İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olmak üzere, Ankara, Trabzon, Adana, Antalya, Dalaman, Bodrum, İzmir ve Sabiha Gökçen havalimanlarında çalışıyor
SİNGAPURLU SATS
Singapurlu SATS ise 1972 yılında kuruldu. Uzakdoğu ve Ortadoğu’da 44 noktada faaliyet gösteren şirket, havayolu ikramının yanı sıra yer hizmetleri konusunda da faaliyet gösteriyor. 3. Havalimanı projesi ile yakından ilgilenen şirket, uzun süredir Türkiye’ye yatırım yapmayı planlıyordu. SATS’ın anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda Üçüncü Havalimanı’na 120 milyon dolarlık yatırım yapması bekleniyor.
Eskiden Mesut yılmaz döneminin USAŞ ı vardı. Siyasilerin rüşvet şirketi.. AK Parti iktidara gelince o şirketle sözleşme iptal edildi. Şimdi Işıklar gurubu beleşe alıp, şirketin 90 milyon dolarını iç edip, çöp şirket haline getirip, tam 90 milyon doları söğüşledi.. Hemde sermaye piyasalarının nitelikli dolandırıcılık yöntemleri ile..
Sonra DO&CO isimli bir şirket (Almanya kökenli... Almanya.. Avusturya da kaç FETÖ cü yaşar.. Bu şirkette ne kadar sızdılar. THY yönetimi ellerinde iken, FETÖ ye himmet rüşveti karşılığında mı bu DO&CO isimli şirkete bu işi verdirdiler. Sonra halka arzına müsaade ettiler.. Çok derin sorular..) bu işleri devir aldı.. Şimdi devran döndü, yeni bir singapurlu çıktı..
Ekonomik işleri siyasi kararlardan etkilenen şirketlerin geleceği her daim belirsiz. ağızdan çıkacak bir söze bakıyor..
120 M $ dolar yatırımdan bahsediyor , Attila Doğudan akıllı adam iyi ki kabul etmemiş , yatırımın maliyetini çıkarmak 10 yıl sürer. Uzun vadede kaybeden THY olacaktır.
Zaten 270 den gelmis.Daha nereye gidecek.Thy demek sadece yuzde15 demek sadece
31 TEMMUZ 2017 TARİHLİ HABER HERKES OKUSUN.http://www.airporthaber.com/thy-habe...anacak-mi.html
Hisseden 3 gün önce tesadüf çıkmıştım 184 tl'den.savcılığın olaya el koyması gerekiyor.herkese bol sanş.
Herşey halledilir sakin...
https://i.hizliresim.com/1GVNmj.png
An itibari ile alan satanlar..
bu EFEKAN rumuzlu üyenin yorumlarına ihtiyatlı yaklaşmanızı tavsiye ederim. ya elinde bu hisse olduğu için hissesine aşık ve zararla cıkmamak için bu gayreti..ya da başka bir iş var..benden söylemesi..
Avusturyadaki işlemler hisse geri alım programının başlamış olma ihtimalini güçlendiriyor hacim 151.000,lerde .......
120€ kadar alırlar...30 ay içerisinde 4 ayı gecti 26 ay içerisinde hisse geri alım bitecek...Yani alt limit aşağı yukarı 40€ ve üzeri fiyatlarla gerçekleşecek taki 120 € ya kadar....
194 ten sattığım gün böyle bir haberden sebep
çok çıktığını düşünmüştüm
Avusturya ile iliskiler şu an almanyadan kötü, uzun süre sürünür, thy den ihale felanda alamaz hayal kurmayın Y.T.D
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurt dışı 43 euro. Kur 4.33. Fiyatın 186 olması gerekiyordu. Bist 181.20 açtı???
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılış fiyatına demir attı.Herhalde açıklama bekliyorlar....
Bütun dünyada iş yapan global bir hisse neden sadece yüzde 15 lik ortak olduğu Thy ile bağdaştırıliyor anlamış değilim.
%15 mi? %40 olmasın? bakın okuyun aşağıda ne yazmış işbankası
Şirket Haberleri (İş Yatırım)
DO & CO Aktiengesellschaft
Kapanış (TL) : 194 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 1890 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$)
: 1.3
DOCO TI Equity- Öneri :GÖZDEN GEÇİRİLİYOR Get.Pot.%: n.a Analist: mkucukmeral@isyatirim.com.tr
Türk Havayolları Yeni Havalimanında ikram hizmetleri konusunda SATS ile iyi niyet
anlaşması imzaladı
Türk Havayolları İstanbul Yeni Havalimanına taşınması sonrası yeni havalimanında
ikram hizmeti tedariki konusunda SATS LTD'in iştiraki SATS Investments Pre. LTD
ile iyi niyet anlaşması imzalandığını duyurdu. Açıklamada gerekli ön şartların
gerçekleşmesi hukuki, idari ve düzenleyici onayların alınması üzerine SATS tarafından
ikram hizmetleri konusunda yatırım yapılmasının söz konusu olabileceği
belirtildi. Türk havayollarına verilen ikram hizmeti DO&CO'nun operasyonlarının
yaklaşık %40'ını oluşturduğu için işin DO&CO'ya verilmemesi durumunda haberin
DOCO hisseleri üzerinde olumsuz etkisi olabileceğini düşünüyoruz. Ancak diğer
taraftan belirsizlikten ve kontratın uzun süre yenilemesinden dolayı DOCO hissesinin
son iki ayda endeksin %27 altında kalması (yıl başından beri %38 altında
kaldı) negatif etkinin sınırlı olabileceğine işaret etmektedir.
Bence bu belirsizligin ortada kalkmasi anlamina da geliyor. Sirket artik onune bakacak ve yeni yatirimlarla bunu kapatacak. Aksama arti kaparsa sasirmayacagim
Bir konuya açıklık getireyim; bazı arkadaşlara işkembeden sallamayın diyorum diye, firma için negatif bir algı oluşmasın.
Kendilerinden tekrar ricam, boş işkembeden sallamaya son vermeleridir. Bilgi varsa yazın, yoksa insanların ahını alırsınız.
Özetlemek gerekirse; bence durum negatiftir, firma değil. do&co nun 3. havalanında THY ile olmasını beklerdim, çok iyi partnerlerdi, bana göre gelişmeler büyük hayal kırıklığı olmuştur. Şimdi beklentim firmanın 3. havaalanına başka firmalar ile girmesidir, umarım bunu başarabilirler. Şimdi diğer iştiraklerini-işlerini takip etmemiz gerekecek, cironun çoğu kaybolacak. Büyüme kısmında yediği golü nasıl çıkartacak, bence bu zaman alacaktır, cazibesini-beklentisini yitirebilir. Başka bir açıdan ise, eğer THY den kar etmiyorsa, bu durum gelecekte karlılığına iyi yansıyacaktır. İşi-ciroyu tekrar büyütmesi yeterli olacaktır.
Luftansa, British Airways ve diğerlerine 3. havaalanında Euro fiyatla hizmet verse hoş olmaz mı?
amacın ne senin ilk düşüş basladiginda 200 ustundeyken hicbir veriye dayanmadan milletle inatlasarak ucacak kacacak diyordun 160 lari gorunce sovmeye basladin simdide atip tutuyorsun bak ben kanunlarını mevzuatı cok iyi biliyorum hatta bizzat bunları uyguluyorum senin agustostan beri yazdiklarini toplayip suc duyurusunda bulunmayı düşünüyorum
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu EFEKAN ile ilgili tahminim, elinde bulunan hisselerle ilgili bu forumda olumsuz yorumlar yapılmasının hissenin değerini düşüreceği kaygısı taşıdığı ve bu kaygı ile gerçekleri de görmezden gelerek sürekli hisseyi allıyıp pullama, olumlu beklentileri öne çıkarma gayreti içinde olduğu. ancak böyle yaparak başta kendisine olmak üzere tüm forum üyelerine zarar veriyor. KEMDİFİKRİM ve AUDİ rumuzlu üyeler gibi; objektif ve sadece BİLGİ yi, ama emin olduğu BİLGİ yi paylaşan, bu paylaşımı yaparken de hiç bir üyeyi olumlu veya olumsuz etkileme gayreti içinde olmayan üyelerin sayıca artması gerekiyor. yoksa bu forumu izleyen ve çok konunun detayına hakim olmayan yatırımcılar bu EFEKAN gibilerden cok cekecekler.
42,425 Euro Viyana
ytd
THY resmen DOCO'ya goz dagi verdi. Yalniz anlamadigim sey 300 kusurden 170 lere dususte sesini cikarmayan yonetim bu gun neden boyle bir aciklama gondermek zorunda kaldi. Yarin enterasan isler olacak gibi. Bakalim.
para girişi
http://imageturko.com/?di=PUUY
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=CW3U
Resmen kafa karıştırıcı bir açıklama thy,nin doco ile yola devam etmek istedigi ortada fakat atilla dogudan,ın yatırıma yanaşmadıgı söyleniyordu şirket bugün yaptıgı açıklamada 3. havalimanına yatırım yapma konusunda istekli oldugunu belirtmiş o zaman thy neden sats ile iyi niyet sözleşmesi imzaladı anlaşılır gibi degil gerçekten.......
Bedelli yapsa 3. Havalimanı için kim ne diyecek iyiki yaptı der yatırımcı.
ytd
Çok haklısınız, bakınız ben firmanın ortağıyım, şuan firmam ile ilgili ne olup bitiyor, geleceği nedir anlıyor muyum? HAYIR.
Yönetimi insafa davet ediyorum, ayıptır, günahtır.
Eğer;
Bedelli yapacaksanız ve millete malı verip para toplayıp sonra geri alacaksanız, biz parayı veririz ama siz bu sahtakarlığın hesabını vicdanınızda veremezsiniz. Kursağınızdan geçmesi diyen çok olur, illa çıkar biryerinizden.
Eğer;
Hisse tepe fiyatlara giderken çok dağıldı, geri toplamak için iyi haberleri gizleyelim yada belirsizlik yaratıp fiyatı aşağı çekelim dediyseniz, kursağınızdan geçmesin.
Koskoca firma, ana işi havaalanı yemekçiliği, 3. Havaalanında olacağınızı, olmak istediğinizi bugün açıklıyorsunuz.
Fakirin fukaranın, milletin alın terinin, küçük büyük yatırımcının parasına hakkına göz dikmişsiniz. Kimbilir firmayı beğenip de alıp bugün zararına satan kaç kişi oldu.
Kursağınızdan geçmesin.
Mayıs ayında açıklanan 2016/2017 yıllık bilançoda satışların %10 unu aşan kısım olarak tek şirketten bahsediliyor ki bu muhtemelen THY , ve bahsi geçen rakam 1.090 m . 3.5 milyarlık toplam bilançoda %30 a tekabül eder.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorun var,thy na yalvarma gördüm açıklama da,doco vazgeçilmez olduğunu zannediyor,thy naz yapıyor hissine kapıldı,yemeğinin maĺını yerler Atiĺla,olay ciddiyete binince bu gönderi global şirketin açıklaması olamaz,bu gönderilen anladığım thy yoksa doco bitmiştir