hadi yumurta tokuşturalım:) ben olumlu bir açılış bekliyorum. gerekçem ise, bankaların açıkladığı güçlü blançolar. hemen ardından satacakları kadar satıp, dökecekleri kadar dökmeleri. neyi bahane edip daha satacaklar?
Printable View
hadi yumurta tokuşturalım:) ben olumlu bir açılış bekliyorum. gerekçem ise, bankaların açıkladığı güçlü blançolar. hemen ardından satacakları kadar satıp, dökecekleri kadar dökmeleri. neyi bahane edip daha satacaklar?
hocam bankalar son 2-3 yıldır inanılmaz konut kredisi verdi. kamu bankaları o kadar çok ve düşük faizli krediler verdi ki bunları görev zararı yazacaklar büyük ihtimalle.
üstüne üstlük işsizlik ve enflasyon oranları da artarken bu kredilerin geri dönüşü nasıl olacak allah bilir. belki önümüzdeki 1-2 çeyrek iyi bilançolar gelir. ama üstte yazdıklarımın kokusunu ağalar çoktan almıştır. nisan-mayıs gibi büyük kağıtlardaki temettü furyası bitince işin rengi belli olur.
daha çok var canım diyenler olacaktır ama öyle olmuyor. dalgaya bir kere kapılınca insan gerçekliği unutuyor.
cümleten iyi akşamlar.
hani başka kisme yokmu:)
şu an flat olarak nasıl açılacağıyla ilgilenmiyorum
güniçi satıcılı gelişirse long yaparım
direkt alıcılı başlar ve devam ederse, pas geçerim
ende olumlu bi açılış bekliyorum yada hafif bi eksi açıp artıya geçebilir
akşama ise herkesin kafasında levye parçalanmış bi kapanış bekliyorum
eksiş açıp artıya geçilmesin bende bayılırım ama. nerde öyle yoğurdun bolluğu:)