Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Viop-XXXI

hadi yumurta tokuşturalım ben olumlu bir açılış bekliyorum. gerekçem ise, bankaların açıkladığı güçlü blançolar. hemen ardından satacakları kadar satıp, dökecekleri kadar dökmeleri. neyi bahane edip daha satacaklar?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hadi yumurta tokuşturalım ben olumlu bir açılış bekliyorum. gerekçem ise, bankaların açıkladığı güçlü blançolar. hemen ardından satacakları kadar satıp, dökecekleri kadar dökmeleri. neyi bahane edip daha satacaklar?
    hocam bankalar son 2-3 yıldır inanılmaz konut kredisi verdi. kamu bankaları o kadar çok ve düşük faizli krediler verdi ki bunları görev zararı yazacaklar büyük ihtimalle.

üstüne üstlük işsizlik ve enflasyon oranları da artarken bu kredilerin geri dönüşü nasıl olacak allah bilir. belki önümüzdeki 1-2 çeyrek iyi bilançolar gelir. ama üstte yazdıklarımın kokusunu ağalar çoktan almıştır. nisan-mayıs gibi büyük kağıtlardaki temettü furyası bitince işin rengi belli olur.

daha çok var canım diyenler olacaktır ama öyle olmuyor. dalgaya bir kere kapılınca insan gerçekliği unutuyor.

cümleten iyi akşamlar.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam bankalar son 2-3 yıldır inanılmaz konut kredisi verdi. kamu bankaları o kadar çok ve düşük faizli krediler verdi ki bunları görev zararı yazacaklar büyük ihtimalle.

üstüne üstlük işsizlik ve enflasyon oranları da artarken bu kredilerin geri dönüşü nasıl olacak allah bilir. belki önümüzdeki 1-2 çeyrek iyi bilançolar gelir. ama üstte yazdıklarımın kokusunu ağalar çoktan almıştır. nisan-mayıs gibi büyük kağıtlardaki temettü furyası bitince işin rengi olur.

daha çok var canım diyenler olacaktır ama öyle olmuyor. dalgaya bir kere kapılınca insan gerçekliği unutuyor.

cümleten iyi akşamlar.
    tamam abiciğim herkes ne düşünüyorsa onu paylaşabilir. bende zaten düşüncemi demirin kertiği demeden paylaştım..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

hani başka kisme yokmu

5. şu an flat olarak nasıl açılacağıyla ilgilenmiyorum
    güniçi satıcılı gelişirse long yaparım
    direkt alıcılı başlar ve devam ederse, pas geçerim

ende olumlu bi açılış bekliyorum yada hafif bi eksi açıp artıya geçebilir
    akşama ise herkesin kafasında levye parçalanmış bi kapanış bekliyorum
    bir halt olacağı yok.

eksiş açıp artıya geçilmesin bende bayılırım ama. nerde öyle yoğurdun bolluğu

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hani başka kisme yokmu
    Şimdi ne yazsak boş. Sabah asya ve abd vadelilerine bakar, açılışta göstergeleri izler ona göre ya poz artırır, ya da kaparız (hedge).

Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •