Hissedeki en buyuk sıkıntı uzatmaların ve sarkmaların cok abartılı ya da aldatıcı olması. Bu sebeple ozellikle pay vadelide islem yapanlar cok dikkatli olsunlar.
Printable View
Hissedeki en buyuk sıkıntı uzatmaların ve sarkmaların cok abartılı ya da aldatıcı olması. Bu sebeple ozellikle pay vadelide islem yapanlar cok dikkatli olsunlar.
5 günlük bir yurt dışı seyahatim oldu.. bu yüzden mesaj yazma fırsatım olmadı...
grafikte bir çok yeşil ve uzun bar varken kul yutmaz en kısasını seçti... neymiş, büyüklük önemli değil, işlevi önemli...:kahkah:
pazartesi düzeltme gelse bile şimdilik güçlü durmaya devam ediyor.. bundan sonra gidenin arkasından konuşursak dedikodu olur..:kahkah:
kazancınız bol ve daimi olsun...
21.20 nin onemini denersek birazdan gorecegiz.
O iki yıl ne heyecan yaptırıp üzmüştü! 2022 de koptu gidiyor derken bir yıl bekletip 2023 de koptu gidiyor dedirtip kül yutmuştum ve sonrası vecehat. Bergen, haktan, Emrah, ceylan, Müslüm baba derken. Hep acılarla babayı görmüştük. O zamanlar daha ben taze 3 yılım yeni dolmuş, sonra dedim kendime oğlum sen nereye düştün. Sonrasında parayı katlamayı öğretti bana. İşte buralar votkamla erik kısmıdır benim için. Ya gerek ya da merrolu kısımlar. Ytd