Sayfa 260/273 İlkİlk ... 160210250258259260261262270 ... SonSon
Arama sonucu : 2181 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Hissedeki en buyuk sıkıntı uzatmaların ve sarkmaların cok abartılı ya da aldatıcı olması. Bu sebeple ozellikle pay vadelide islem yapanlar cok dikkatli olsunlar.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Külyutmaz yine yutturdu. Esozcan abi birşeyler anlatmaya çalıştı ama yuttuk. Ytd
    5 günlük bir yurt dışı seyahatim oldu.. bu yüzden mesaj yazma fırsatım olmadı...

grafikte bir çok yeşil ve uzun bar varken kul yutmaz en kısasını seçti... neymiş, büyüklük önemli değil, işlevi önemli...

pazartesi düzeltme gelse bile şimdilik güçlü durmaya devam ediyor.. bundan sonra gidenin arkasından konuşursak dedikodu olur..

kazancınız bol ve daimi olsun...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. 21.20 nin onemini denersek birazdan gorecegiz.

4.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    21.20 nin onemini denersek birazdan gorecegiz.
    Kırıılırsa bizi 22.06 ya kadar tasır. Asagıda 20.88 destek.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    5 günlük bir yurt dışı seyahatim oldu.. bu yüzden mesaj yazma fırsatım olmadı...

grafikte bir çok yeşil ve uzun bar varken kul yutmaz en kısasını seçti... neymiş, büyüklük önemli değil, işlevi önemli...

pazartesi düzeltme gelse bile şimdilik güçlü durmaya devam ediyor.. bundan sonra gidenin arkasından konuşursak dedikodu olur..

kazancınız bol ve daimi olsun...
    Külyutmaz seni yurtdışına kaçırdı sandım bende. Anlamaya çalışırken o gün yutmuştum ama iyi de olmuş. Mal sahibi mülk sahibi hesabına döndü külyutmaz o gün.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    21.20 nin onemini denersek birazdan gorecegiz.
    Uzun bir zaman sonra ilk defa 2022 ve 2023 zirvesinin üstüne attık. Boru değil 3 yıllık periyottan bahsediyorum.umarım kalıcı oluruz. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Uzun bir zaman sonra ilk defa 2022 ve 2023 zirvesinin üstüne attık. Boru değil 3 yıllık periyottan bahsediyorum.umarım kalıcı oluruz. Ytd
    Travmatik bir hisse degil mi?.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    O iki yıl ne heyecan yaptırıp üzmüştü! 2022 de koptu gidiyor derken bir yıl bekletip 2023 de koptu gidiyor dedirtip kül yutmuştum ve sonrası vecehat. Bergen, haktan, Emrah, ceylan, Müslüm baba derken. Hep acılarla babayı görmüştük. O zamanlar daha ben taze 3 yılım yeni dolmuş, sonra dedim kendime oğlum sen nereye düştün. Sonrasında parayı katlamayı öğretti bana. İşte buralar votkamla erik kısmıdır benim için. Ya gerek ya da merrolu kısımlar. Ytd

Sayfa 260/273 İlkİlk ... 160210250258259260261262270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •