Hissedeki en buyuk sýkýntý uzatmalarýn ve sarkmalarýn cok abartýlý ya da aldatýcý olmasý. Bu sebeple ozellikle pay vadelide islem yapanlar cok dikkatli olsunlar.
Hissedeki en buyuk sýkýntý uzatmalarýn ve sarkmalarýn cok abartýlý ya da aldatýcý olmasý. Bu sebeple ozellikle pay vadelide islem yapanlar cok dikkatli olsunlar.
5 günlük bir yurt dýþý seyahatim oldu.. bu yüzden mesaj yazma fýrsatým olmadý...
grafikte bir çok yeþil ve uzun bar varken kul yutmaz en kýsasýný seçti... neymiþ, büyüklük önemli deðil, iþlevi önemli...
pazartesi düzeltme gelse bile þimdilik güçlü durmaya devam ediyor.. bundan sonra gidenin arkasýndan konuþursak dedikodu olur..
kazancýnýz bol ve daimi olsun...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
21.20 nin onemini denersek birazdan gorecegiz.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
O iki yýl ne heyecan yaptýrýp üzmüþtü! 2022 de koptu gidiyor derken bir yýl bekletip 2023 de koptu gidiyor dedirtip kül yutmuþtum ve sonrasý vecehat. Bergen, haktan, Emrah, ceylan, Müslüm baba derken. Hep acýlarla babayý görmüþtük. O zamanlar daha ben taze 3 yýlým yeni dolmuþ, sonra dedim kendime oðlum sen nereye düþtün. Sonrasýnda parayý katlamayý öðretti bana. Ýþte buralar votkamla erik kýsmýdýr benim için. Ya gerek ya da merrolu kýsýmlar. Ytd
Yer Ýmleri