Dün alışveriş yaptığım markete uğradım ..Kıyma 35-40 aralığında satılırdı , şimdi 45 yapmışlar ..Antrikot 60-65 arasıydı şimdi 80 kağıt yapmışlar...Ramazanda gıda da bize fena geçiriyorlar....Din mi değiştirsek :oleyo:
BİM'deki kıyma ve kuşbaşılar, 500 gramdan 400 grama düşmüşler.Dikkat etmeyen hala aynı fiyata alıyorum sanabilir.
26-04-2019, 23:00
realities
Alıntı:
Originally Posted by cafer76
Ya ne olacakti. Yuzde 24 faizi yedirecek kadar keriz miyiz. Sen getir dolarlari 24 faizi al sonra ayni paradan dolarini al git. Tc icin enflasyon vazgwcilmez bir kisir dongudur
yav ne doları, adam 25 tl. hangi banka emeklilik promosyonu fazla veriyor diye topic topic geziyor
25 tl.yi dolara çevirsen amerikada bahşiş olarak kabul etmezler, sal gitsin kırma garibin kanadını..!!
26-04-2019, 23:03
Pscyokinesis
Alıntı:
Originally Posted by realities
yav ne doları, adam 25 tl. hangi banka emeklilik promosyonu fazla veriyor diye topic topic geziyor
25 tl.yi dolara çevirsen amerikada bahşiş olarak kabul etmezler, sal gitsin kırma garibin kanadını..!!
Gayrimenkul zengini değil miydi o
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
26-04-2019, 23:06
Ahmetg
Alıntı:
Originally Posted by realities
hayatimda bahsis verdigimi hatirlamiyorum
bahsis zorunlu degil
ayrica emekli promosyonlari 375 TL kardes. 25 lira degil
26-04-2019, 23:06
Ahmetg
Alıntı:
Originally Posted by Pscyokinesis
Gayrimenkul zengini değil miydi o
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
aynen bende oyle duydum
26-04-2019, 23:12
realities
Alıntı:
Originally Posted by Ahmetg
hayatimda bahsis verdigimi hatirlamiyorum
bahsis zorunlu degil
ayrica emekli promosyonlari 375 TL kardes. 25 lira degil
türkçen kıtsa ingilizce anlatayım,trying to get 25 tl. more
more'un türkçe karşılığı ne bilir misin..? bi daha oku..
26-04-2019, 23:17
heval
Alıntı:
Originally Posted by myfinans
BİM'deki kıyma ve kuşbaşılar, 500 gramdan 400 grama düşmüşler.Dikkat etmeyen hala aynı fiyata alıyorum sanabilir.
Allah kimseyi oradaki eti alacak kadar düşürmesin.... Carrefourda antrikot 60 gaymeydi almadım resmen bozulmuştu...Gıda şakaya gelmez....
27-04-2019, 00:04
kocaballi
Alıntı:
Originally Posted by heval
Allah kimseyi oradaki eti alacak kadar düşürmesin.... Carrefourda antrikot 60 gaymeydi almadım resmen bozulmuştu...Gıda şakaya gelmez....
yaklaşık 4-5 aydır carrefourdan et alıyorum, sıkıntı yaşamadım hiç... :wave: