Sayfa 261/992 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dün alışveriş yaptığım markete uğradım ..Kıyma 35-40 aralığında satılırdı , şimdi 45 yapmışlar ..Antrikot 60-65 arasıydı şimdi 80 kağıt yapmışlar...Ramazanda gıda da bize fena geçiriyorlar....Din mi değiştirsek
    BİM'deki kıyma ve kuşbaşılar, 500 gramdan 400 grama düşmüşler.Dikkat etmeyen hala aynı fiyata alıyorum sanabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Ya ne olacakti. Yuzde 24 faizi yedirecek kadar keriz miyiz. Sen getir dolarlari 24 faizi al sonra ayni paradan dolarini al git. Tc icin enflasyon vazgwcilmez bir kisir dongudur

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yav ne doları, adam 25 tl. hangi banka emeklilik promosyonu fazla veriyor diye topic topic geziyor
    25 tl.yi dolara çevirsen amerikada bahşiş olarak kabul etmezler, sal gitsin kırma garibin kanadını..!!

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yav ne doları, adam 25 tl. hangi banka emeklilik promosyonu fazla veriyor diye topic topic geziyor
    25 tl.yi dolara çevirsen amerikada bahşiş olarak kabul etmezler, sal gitsin kırma garibin kanadını..!!
    Gayrimenkul zengini değil miydi o

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hayatimda bahsis verdigimi hatirlamiyorum

bahsis zorunlu degil

ayrica emekli promosyonlari 375 TL kardes. 25 lira degil

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Gayrimenkul zengini değil miydi o

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    aynen bende oyle duydum

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    hayatimda bahsis verdigimi hatirlamiyorum

bahsis zorunlu degil

ayrica emekli promosyonlari 375 TL kardes. 25 lira degil
    türkçen kıtsa ingilizce anlatayım,trying to get 25 tl. more
    more'un türkçe karşılığı ne bilir misin..? bi daha oku..

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    BİM'deki kıyma ve kuşbaşılar, 500 gramdan 400 grama düşmüşler.Dikkat etmeyen hala aynı fiyata alıyorum sanabilir.
    Allah kimseyi oradaki eti alacak kadar düşürmesin.... Carrefourda antrikot 60 gaymeydi almadım resmen bozulmuştu...Gıda şakaya gelmez....

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Allah kimseyi oradaki eti alacak kadar düşürmesin.... Carrefourda antrikot 60 gaymeydi almadım resmen bozulmuştu...Gıda şakaya gelmez....
    yaklaşık 4-5 aydır carrefourdan et alıyorum, sıkıntı yaşamadım hiç...

Sayfa 261/992 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •