Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa Omega üstatta var THY :) Omega ustat da kayboldu yok bayadir tatile ciktiysa zaar :)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by aydinc Bankacı mısınız :) Degil mi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Benim arabada kilitleyince otomatik aynalar katlaniyo nolmus yani :)) cam cerceve kapanio :)))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Batman Degil mi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Sohbeti tam takip edemedim :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster O ben degilim. Hanim izin vermedi ben katilmadim...hmmn demekki forumda benden baska nikitalar var... Aklima hain biri geliyor...resimdeki o olmasin... Sağ üst köşede çikolata renkli arkadaş siz değilmisiniz. avatarınızın büyümüş hali işte.
Alıntı: Originally Posted by aydinc Bankacı mısınız :) Evet hem de fibabankta 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum Pala ky Zengin hepsi burada :kmk:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sağ üst köşede çikolata renkli arkadaş siz değilmisiniz. avatarınızın büyümüş hali işte. Ustad ben kucukken zenciydim Bastim parayi... Simdi sarisinim 😃😃😃😃