Originally Posted by Batman Ama iyi tarafindan bakin kartlari benzin kampanyalarini yakalarsiniz :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kampanya süresinin yarısında tamamlamış oluyorum İkinci kart olsa onunda kampanyasını tamamlarım herhalde
Originally Posted by myfinans 100 adet boeing uçak alıyormuşuz. THY hissesimi alsakUçaklardan bir civata düşer hissemize. Omega üstatta var THY
Originally Posted by admustafa Omega üstatta var THY Uçaklarla keyif yapsın valla. 100 uçak, onunda payına düşer bişeyler.
777 katlanır kanatlı serisi vardi herhalde onu alırlar
Originally Posted by admustafa Şirket araç vermiyor bana Hocam Ozaman sube muduru degilsiniz bankada ;))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by aydinc 777 katlanır kanatlı serisi vardi herhalde onu alırlar Benim arabada kilitleyince otomatik aynalar katlaniyo nolmus yani ) cam cerceve kapanio ))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by myfinans Bravo webster gözünüzden kaçmamış. O ben degilim. Hanim izin vermedi ben katilmadim...hmmn demekki forumda benden baska nikitalar var... Aklima hain biri geliyor...resimdeki o olmasin...
Originally Posted by admustafa Omega üstatta var THY Bankacı mısınız
Forum Rules
Yer İmleri