Bu duyuruyu okudum da, sanki net olarak 21.19 demiyor da şimdiye kadar oluşan 4 fiyatın karsilastirilmasi ve değerleme raporundan sonra çıkacak fiyat diyor gibi geldi. Yanlış anlamış da olabilirim.
Printable View
bugün 14 te tcmb 14.45 te de ab mb kararı açıklanacak sörfe hazır olun aşağı yukarı 1- 2 bin puan
bence bu tcdd fonun yüzde 1 gibi tahmini olarak etkiliyorsa getirisini onsta ciddi türev pozisyonları var belki portföy büyüklüğü kadar dikkatli olmak gerek ons ticaret anlaşması olup yeniden 1200 1300 dolarlara gelirse yandı gülüm keten helva geçen
perşembe günü en tepeden fona giren ve 1 haftadan beri zararda olan arkadaşların dikkatine
Maho ağa, sen Ankara'daydın değil mi ?
Kablonet varsa kablonet bağlat, yoksa turkcell superonline + Turkcell TV.
Google worksheet'te kendim için yapmıştım dediğinizi. Hafta sonu biraz daha düzenleyip paylaşmaya çalışırım. Yalnız eldeki fonu tek defada değil de birden fazla defa parça parça alır veya satarsak iş karışır. FIFO mantığına göre satış yapılıyor çünkü. Ben bu kısmını yapmadım işte. Tek seferde alıp tek seferde satacakmış gibi yaptım.
SPK'dan veri akışında sakatlık var, formül aynı olduğu halde veri bazen geliyor bazen gelmiyor. TEFAS'tan çekiyorum verileri. SPK'dan çekebilsek çok güzel olacaktı. Çünkü SPK'da geçmiş değerler de çekilebiliyor, ama Tefas'ta sadece son değerler var.
Tcd 743 mk oha demek istiyorum.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.