bugün 14 te tcmb 14.45 te de ab mb kararý açýklanacak sörfe hazýr olun aþaðý yukarý 1- 2 bin puan
bence bu tcdd fonun yüzde 1 gibi tahmini olarak etkiliyorsa getirisini onsta ciddi türev pozisyonlarý var belki portföy büyüklüðü kadar dikkatli olmak gerek ons ticaret anlaþmasý olup yeniden 1200 1300 dolarlara gelirse yandý gülüm keten helva geçen
perþembe günü en tepeden fona giren ve 1 haftadan beri zararda olan arkadaþlarýn dikkatine
Maho aða, sen Ankara'daydýn deðil mi ?
Kablonet varsa kablonet baðlat, yoksa turkcell superonline + Turkcell TV.
Google worksheet'te kendim için yapmýþtým dediðinizi. Hafta sonu biraz daha düzenleyip paylaþmaya çalýþýrým. Yalnýz eldeki fonu tek defada deðil de birden fazla defa parça parça alýr veya satarsak iþ karýþýr. FIFO mantýðýna göre satýþ yapýlýyor çünkü. Ben bu kýsmýný yapmadým iþte. Tek seferde alýp tek seferde satacakmýþ gibi yaptým.
SPK'dan veri akýþýnda sakatlýk var, formül ayný olduðu halde veri bazen geliyor bazen gelmiyor. TEFAS'tan çekiyorum verileri. SPK'dan çekebilsek çok güzel olacaktý. Çünkü SPK'da geçmiþ deðerler de çekilebiliyor, ama Tefas'ta sadece son deðerler var.
Tcd 743 mk oha demek istiyorum.
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri