Ben hergün borsadan çekip bin dolar alıyorum, canlı, banka hesap fln değil. Borsanın bu düşüşüne yakalanmıycam, buna kararlıyım.
Printable View
ilk giren ilk çıkar- fifo .. bugün satılan 40 milyon lotun maliyeti 638 milyon TL ve 1.493 satılmış, net 855 milyon TL kar yazmış holding bu satıştan.. kalan 35 milyon lotun maliyeti daha yukarıda muhtemelen 28-30 TL civarı olabilir.. rahatsız olacak bi şey yok bence, kötü zamanda topladığı kendi hisselerini iyi zamanda piyasaya satıyor.. alıcılar da kurumsal yatırımcı yani fonlar- normalde tahtaya girip alamayacakları büyüklükte malı fiyatı etkilemeden blok olarak alıyor.. ve iskontolu.. alan için de satan için de win-win
Sn decamercion dediğinizde son derece haklısınız.
Ben sizin dediğinizi anca zarar edince anladım.Jeton zarar edince düştü.
Artık sadece 400 erik kaldı bide altında çilekler hepsi o .Zaten baba uğraşıyordu.Ben tarımdan anlamam kendim(fındıkdan az birşey anlarım oda ne gördüysek dedemizden)
not:istanbulda fındık toplamaya davet edebilirim sizi eğer istanbuldaysanız ağustosda.
Topladığınızın hepsi sizindir.Ağacında kalmasın yeterki.
Üretim yapıyorsanız, eşinize dostunuza tadıklarınıza satacak kadar kaliteli ve az üreteceksiniz, Yada çok büyük tam ticari olacak aksi halde orta halli üretim yaparsanız külli zarar edersiniz. Yani ya sisteme tam dahil olacaksınız yada sistem dışında amatörce yapacaksınız.