Sayfa 262/1011 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    DXY düşmesine rağmen usdtry taş gibi:-) bu da talebin canlı olduğu şeklinde yorumlanabilir.
    Ben hergün borsadan çekip bin dolar alıyorum, canlı, banka hesap fln değil. Borsanın bu düşüşüne yakalanmıycam, buna kararlıyım.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ahahahahaha.
    Dün ayasofya da aynısını dedi
    Ben de şüphelenmeye başladım artık.
    Gariban dostuyum diyelim. Düşeni kaldırmaya çalışıyorum ama hep onlar bana kaldırıyor.
    Ereğli, oyakc, aselsan, ismen bir de tüp.
    Gönül rahatlığıyla satabilirsiniz.
    Vay 2 dene ortak tahtamız varmış.Demekki ikimiz aynı anda dayak yicez düşerse
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bizde sinekle mücadele zor.İlaçsız tarım yaptık şimdiye dek ama sanırım bu gidişle mecbur kalacağız ilaca

sn şahna sizde tarım bilgisi muhtemelen benden fazla zannımca.
    Güneyde kimyasal ilaçsız ticari tarım nerdeyse imkansızdır, amatör yapılabilir ancak ticari mümkün değil.

4.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    En son pay geri alımları Sahol için; 1 M 39.42 den ve 2 M lot 40.1 den.
    36.60 dan satış haberi geliyor ve bugün Ak yatırım tahtada 13 M lot satıcı.
    Rahatsız edici. Alan yatırımcı satabilir mi payları ? Veya ne sebeple verildi acaba paylar.
    ilk giren ilk çıkar- fifo .. bugün satılan 40 milyon lotun maliyeti 638 milyon TL ve 1.493 satılmış, net 855 milyon TL kar yazmış holding bu satıştan.. kalan 35 milyon lotun maliyeti daha yukarıda muhtemelen 28-30 TL civarı olabilir.. rahatsız olacak bi şey yok bence, kötü zamanda topladığı kendi hisselerini iyi zamanda piyasaya satıyor.. alıcılar da kurumsal yatırımcı yani fonlar- normalde tahtaya girip alamayacakları büyüklükte malı fiyatı etkilemeden blok olarak alıyor.. ve iskontolu.. alan için de satan için de win-win

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu dolar 1863 telefon markası gibi takılı kaldı kaç zamandır. Ortada dolar var ama kimse el atamıyor gibi.
    Ben sarıkızin yanına fiziki olarak aliym.

Ntv mithat hoca var gerçi bitiyor program ama net konuştu geneli itibari ile..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Vay 2 dene ortak tahtamız varmış.Demekki ikimiz aynı anda dayak yicez düşerse
    Abi ben kavganın başındaki ilk yumrukta yere kapaklanıyorum. Öyle olunca fazla dayak atmıyorlar. Yoksa diklensen ohooo.

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Güneyde kimyasal ilaçsız ticari tarım nerdeyse imkansızdır, amatör yapılabilir ancak ticari mümkün değil.
    Sn decamercion dediğinizde son derece haklısınız.
    Ben sizin dediğinizi anca zarar edince anladım.Jeton zarar edince düştü.
    Artık sadece 400 erik kaldı bide altında çilekler hepsi o .Zaten baba uğraşıyordu.Ben tarımdan anlamam kendim(fındıkdan az birşey anlarım oda ne gördüysek dedemizden)

not:istanbulda fındık toplamaya davet edebilirim sizi eğer istanbuldaysanız ağustosda.
    Topladığınızın hepsi sizindir.Ağacında kalmasın yeterki.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Üretim yapıyorsanız, eşinize dostunuza tadıklarınıza satacak kadar kaliteli ve az üreteceksiniz, Yada çok büyük tam ticari olacak aksi halde orta halli üretim yaparsanız külli zarar edersiniz. Yani ya sisteme tam dahil olacaksınız yada sistem dışında amatörce yapacaksınız.

Sayfa 262/1011 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •