Printable View
Alıntı: Originally Posted by Batman Ozaman sube muduru degilsiniz bankada ;))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Gişe memuruyum hocam ne müdürü :)))
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum [emoji2][emoji2][emoji2] Yok geceligi otele 1250 tl veren siz varsiniz ustat ailecek gitmeseniz hersey dahil mi diye soracaktim :)))))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Degil mi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bankacı mıyım? :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum [emoji2][emoji2][emoji2] Myfinans ketum hocam bi silkeleseniz ne emtialar ne hesap cuzdanlari dokulur Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bankacı mıyım? :) Sonunda sizde bankacı olduğunuza ikna olup, pazartesi en yakın Fiba şubesine gidip oturacaksınız bu gidişle.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sağ üst köşede çikolata renkli arkadaş siz değilmisiniz. avatarınızın büyümüş hali işte. Ustat sizin meslek ne ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Yok geceligi otele 1250 tl veren siz varsiniz ustat ailecek gitmeseniz hersey dahil mi diye soracaktim :)))))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Aile ile ultra herşey dahil konsept daha tercih edilir oluyor :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Gişe memuruyum hocam ne müdürü :))) Fiba mi Websterin dediği gibi :kmk: