Originally Posted by Batman Ozaman sube muduru degilsiniz bankada ;))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Gişe memuruyum hocam ne müdürü ))
Originally Posted by Webster Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum [emoji2][emoji2][emoji2] Yok geceligi otele 1250 tl veren siz varsiniz ustat ailecek gitmeseniz hersey dahil mi diye soracaktim ))))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Degil mi :P Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bankacı mıyım?
Originally Posted by Webster Bu forumda herkesmi zengin arkadas...ben zengin olarak bir tek myfinans ustad var zannediyordum [emoji2][emoji2][emoji2] Myfinans ketum hocam bi silkeleseniz ne emtialar ne hesap cuzdanlari dokulur Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by admustafa Bankacı mıyım? Sonunda sizde bankacı olduğunuza ikna olup, pazartesi en yakın Fiba şubesine gidip oturacaksınız bu gidişle.
Originally Posted by myfinans Sağ üst köşede çikolata renkli arkadaş siz değilmisiniz. avatarınızın büyümüş hali işte. Ustat sizin meslek ne ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Yok geceligi otele 1250 tl veren siz varsiniz ustat ailecek gitmeseniz hersey dahil mi diye soracaktim ))))) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Aile ile ultra herşey dahil konsept daha tercih edilir oluyor
Originally Posted by admustafa Gişe memuruyum hocam ne müdürü )) Fiba mi Websterin dediği gibi
Forum Rules
Yer İmleri