Yarın bi terslik çıkmazsa gelicem yılanoğlunun masaya, bisttin palasının parasını yiyemiyoruz bağri mb nin parasını yiyelim
Printable View
Yarın bi terslik çıkmazsa gelicem yılanoğlunun masaya, bisttin palasının parasını yiyemiyoruz bağri mb nin parasını yiyelim
En doğru seçim dostum... Endeks ve senet vadeliler yada hisse ile uğraşmak sıkıntı... 10 kontratın hesabını bile yapıyo bu denyolarT782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz boşuna tirmaliyoz sanki,
Sadece bana özel mi diye düşünüyordum hakkaten üüüle, aldığım gitmez sattığım uçar.
Elimde 15 gündür tuttuğum hisse vardı bugün xxx senedini 13.38 den sattım, way senmisin satan dedi tahtanın sipekisi 13.85 e dayadı tabelayı
Abi bu bir değil iki değil, burda tırmalayıp duruyoruz üc guruş kâr edecez deye,
engin denizlere okyanuslara açılacam, bekle beni yılanoğluuuu
Dün gece endeks vadelinin kapanışına yakın 1766,50 den 60 adet uzun girmiştim... Sabah açılışta 18.500 tl karı gördüm ve kısa ya geçtim.. kısa sürede hiç düşürmeden 2003 leri gösterdiler... Kısaları kapattım ama 18.500 tl kar sıfırlandı...
O andan itibaren dolardaki hareketlerle 70000 i gördüm.. 18.500 de eklersek günlü 88.500 diyebiliriz [emoji4][emoji4]
Emme ne zaman endeks vadeliye geçsem bir şekilde zorluk çıkarıyorlar... Dolar vadelide 50 100 kontratla istediğini yapıyon...Yeter ki kısada olma [emoji106][emoji106]T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.