Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Daha önce değil, onları biliyorum. Bu vadede pozisyonu var mı? Eğer poz alıyorsa alört vaziyete geçmek lazım. Para mi buldular bir yerden?!
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Eğer kaynak olmadan kısa poz alıyorsa şimdiye kadar yaptığı kabahatin üzerine tüy dikiyor demektir, düşünmek dahi istemiyorum..
    Sayın BaşKara kaynak MB matbaası ,
    Uzlaşma Türk lirası nasıl olsa
    İstediği kadar shortlar bana mısın demez.

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    işin bir de bankaların diğer sektörlere kredi verme/vermeme durumu var ki, astarı yüzünden pahalıya gelecek. acaba hangi banka bu faiz oranlarından, üstelik de geri geleceğini düşünerek kredi verir?

krediyi verse, reel sektör bu kurlardan iş yapıp nasıl parayı döndürebilir?
    Reis bir gece de faizi 5 e indirsin tamam..Tahvil faizini de 5 e indirebilir mi? Yabancı bize ucuz para verir mi? E bizim kasa da tam takır..kime bu efelik?..Çocuk oyuncağı mı bu iş arkadaş?..Adamlar bilim teknolojinin sahibi her köşebaşını tutmuşlar bizim gibi yalapşap ekonomisine %3-5 faizle borç mu verecek bu kadar eşek mi batı?Göbeğini kaşıyarak gölge de yat sonra bize ucuz para verin biz faizi düşürdük..Adam o parayı yakar yine sana vermez neyin kafasında bunlar bilemedim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Bugün borsa hayatımda kendi rekorumu kırdım... 100 kontrat dolar vadeli ile 71000 tl kazandım...
    40000 tl 50 günde 300.000 oldu... Birilerinin aptallığı sayesinde para kazanmak harbiden çok güzel oluyormuş [emoji16][emoji16][emoji16]
    Kimi kastettiğimi anlayan anlamıştır herhalde [emoji4][emoji4][emoji4]

T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. 20 Long gubre
    5 Long Toasa
    5 Şort Endeks devamkine...
    Altın her zaman long çünkü son 4 senedir ettiğim her kuruşa gerçek altın aldım.

5.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Bugün borsa hayatımda kendi rekorumu kırdım... 100 kontrat dolar vadeli ile 71000 tl kazandım...
    40000 tl 50 günde 300.000 oldu... Birilerinin aptallığı sayesinde para kazanmak harbiden çok güzel oluyormuş [emoji16][emoji16][emoji16]
    Kimi kastettiğimi anlayan anlamıştır herhalde [emoji4][emoji4][emoji4]

Ne guzel kafa var sende pırıl pırıl

6. Tebrikler kamil abi, hergün para dağıtıyorlar burda, bugün sana denk gelmiş demek ki, biz gram kazanamadık
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku

Hal böyleyken SHORT pozisyon açanlar VİOP ta kaybediyorlar.
    Bist de VİOP cular asla kazanamayacaklar.

YTD
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post5649219

Buna göre viop şorterleri kazançta

Hayat hoş gerisi boş

8. Sende iyisin aslında Bozkurt abi.. Az çok seni biliyoruz
    Ama yanlış yerlerde olta atıyon...
    Dolar candır [emoji106][emoji106][emoji106]
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler kamil abi, hergün para dağıtıyorlar burda, bugün sana denk gelmiş demek ki, biz gram kazanamadık

Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •