Easyjet in web sitesine gir ogren.
O tarihte Gatwick Istanbul ucagi 32 Pound'du.
Ben zaten kafasi calisan, okudugunu anlayan insanlar icin yazdim.
Printable View
Bu Putin neye kızar neye sevinir. Şuan ki durumda İsveç Finlandiya NATO ya girerse kızar. Ukrayna'ya silah satarsak kızar.
Şuan da başımızda kafası çalışan biri olsa varya ülke nin borcu sıfıra çıkardı. Ben olsam tüm ülkeyi seraya çevirirdim. Kışın yiyecek sebze yetiştiriciliği için eğer gaz vermezse Rusya Avrupa açıklıktan ölür. Yada bize gelir.
Avrupa da üretim yoksa en yakın biz varız üreten. Çin de sürekli kapanma var. Yakında satacak mal bulunmaz Avrupa da acayip cari açık verecek bide enflasyon farkı
Bunu ben yillar once dedim sana, yazilarimi alintilama dedim ama oyle rezil birisin ki, hic bir seyin faydasi olmuyor..
Bu kadar bilgili adamin icine butun cehaletinle gelip, herkes oyle diyor..! iddasi ile yazi yazan tek adamsin.
Amacim kavga cikarmak degil, ne zaman yazilarimi alintilarsan o zaman uyaririm, mahcup ederim, pisman ederim.
1999 dan beri uyeyim, bu forum senin kadar kara cahil birini tarihinde gormedi.
Simdi ikile anca gidersin.
Hazine tahvili %13 e düşmüş. Bankalara dike dike hazine tahvili alacaksın diyor. Tabi tüm bankalar da almak zorunda. A.sinin A. na koyduğum da diyor ki makro ekonomik tedbirler sayesinde