Sayfa 263/993 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bir haber daha...

‘Fiyatlar her yerde artıyor, bir yer hariç: Türkiye’ başlığıyla tatil önerdiler

İngiliz Telegraph gazetesi, son dönemde, sterlinin dolar ve euro karşısında değer kaybına dikkat çekerken, İngilizler için tatile çıkmanın zorlaştığını yazdı. Gazete, "Fiyatlar her yerde artıyor, bir yer hariç: Türkiye" başlığıyla İngilizleri, evlerinde oturmaktan daha ucuza gelebilecek Türkiye tatiline yöneltti.

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...diler-7349409/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    XUBADEM hisse endeksi yapsalarda takip etsek.
    Badem grubu hisseleri ile diğer hisse grupları arasındaki endeks paralelliği olmadığından belli oluyor zaten hangi hisseler hangi grupta.

XUBADEM böyle bir endex yapsalardı kesin tüm parayı gömerdim...

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    başkanın haberi var mı acaba, bugün dünya 69 günüymüş, kutlu olsun 6.9.2022..
    Dün benim günümmüş sende benim içimden geçtin dün. Kırıldım şimdi. Dünya Omurilik felçliler günüymüş.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün benim günümmüş sende benim içimden geçtin dün. Kırıldım şimdi. Dünya Omurilik felçliler günüymüş.
    başkan dün geceki 69 krş.luk mazot zammının espirisini anlamadım diyordu, demek ki EPDK'da hala zeki çocuklar var..

5. Ayhan başkanıma da çok kırıldım şimdi okumuş adam nasıl bilmez en azından bana hatırlatırdi. Doğum günümü bankalar olmasa hatırlamam 5 Eylül Dünya omurilik felçliler günüymüş onu da öğrenmiş oldum

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bir haber daha...

‘Fiyatlar her yerde artıyor, bir yer hariç: Türkiye’ başlığıyla tatil önerdiler

İngiliz Telegraph gazetesi, son dönemde, sterlinin dolar ve euro karşısında değer kaybına dikkat çekerken, İngilizler için tatile çıkmanın zorlaştığını yazdı. Gazete, "Fiyatlar her yerde artıyor, bir yer hariç: Türkiye" başlığıyla İngilizleri, evlerinde oturmaktan daha ucuza gelebilecek Türkiye tatiline yöneltti.

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...diler-7349409/
    Bu evlerinde oturmaktan daha ucuz esprisi dogru.

Ben Gatwick Istanbul easyjet ucaginda yanimda oturan bir Ingiliz Hanim ogretmenle sohbet etmistim.

Kadin bana, hafta sonunu Istanbul'da gecirerek nasil tasarruf ettigini kuruslandirarak anlatti.

Yalniz Istanbul'da arkadasinin evinde kaliyor. ( yani accomodation odemiyor.)

2019'a kadar, ozellikle ege ve akdeniz sahillerinde cok sayida ingiliz vardi, sonra bunlari durdurmak icin Ingiliz hukumeti bir yasal degisiklik yapti.

Ev filan alanlar, apar topar satip gittiler.

Bu TL. degeri ile cok sayida ingiliz yine gelecektir ozellikle kis aylarinda.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu evlerinde oturmaktan daha ucuz esprisi dogru.

Ben Gatwick Istanbul easyjet ucaginda yanimda oturan bir Ingiliz Hanim ogretmenle sohbet etmistim.

Kadin bana, hafta sonunu Istanbul'da gecirerek nasil tasarruf ettigini kuruslandirarak anlatti.

Yalniz Istanbul'da arkadasinin evinde kaliyor. ( yani accomodation odemiyor.)

2019'a kadar, ozellikle ege ve akdeniz sahillerinde cok sayida ingiliz vardi, sonra bunlari durdurmak icin Ingiliz hukumeti bir yasal degisiklik yapti.

Ev filan alanlar, apar topar satip gittiler.

Bu TL. degeri ile cok sayida ingiliz yine gelecektir ozellikle kis aylarinda.
    Haftasonlarini Turkiyede gecirmek icin ucaha atlayip gitmek?

Hadi ben daha uzaktayim ama ben bile kisin en dusuk 800 dolarin altina dusmuyor gidis gelis

Almancilarin muhabbet ettigi forumlarda millet agliyo en dusuk gidis gelis 500 euro diye oda kisin ve her zaman degil denk getirmen lazim

O yuzden bu hikaye pek tutarli degil hocam

8. Avrupa'da bilet fiyatları 80 EUR ya bile var önceden olmak üzere

Sayfa 263/993 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •