Tamamdır ben de özür dilerim belki kendi aranızda ağlamak kelimesini benim anladığım şekilde kullanmiyorsunuzdur.
Printable View
Sen şimdi acılısın ne dediğini bilmiyorsun kusura bakma. Ama seni en az senin kadar anlayan biri var karşında, o da ben!
Keşke elimde sihirli bir değnek olsa, sana dokunup acını dindirebilsem!
Diyebileceğim tek şey, yatırım stratejini baştan gözden geçirmen, huzur ancak öyle geliyor... Bunu da söylerken bilmişlikten söylemiyorum, huzurlu olabilmek için bu şart.
45-32 haklısın ne desen haklısın fiyatlamaya ama şahısları hedef almaya gerek yok.
(Ben de bugün kendimi nasıl bu durumda buldum bilmiyorum da, selam verdik olayın ortasındayım... )
Sizin kelimeleri mazur görmem forumdaki kimse adına. Bence siz de özür dileyin sn Babakan da, konu kapansın..Ben de ikinizden özür dileyim :)
Siz iki medeni insan zaten özürleşmissiniz, ben okumadan yazmıştım. Ben de sizlerden özür diliyorum o zaman...
Her zaman her şey beklendiği gibi olmuyor işte. Ben de Ereğli'de sürekli lot artırıyorum sürekli zarar... 2024'de bize bol, bol, ereğli aldırmaya devam edecekler gibi gözüküyor. Umudum 2025... 2024'de %25-30 arası artırma hedefim var, 2025'de 80 lira olursa Ereğli'ye fitim. Tabii enflasyon da biraz kendine gelmesi lazım.
Ama ne yaşarız bilmiyorum... Sağlık olsun...
Bildim bileli 3-4 fk arasi oynar,bu noktada pahali kaldigi kabulum,ama bist teki secim sonrasi olusan atmoster dolar bazinda baskidan kaynaklı butun varliklarimiz gibi hisselerimiz de bir nebze ortalamalarin ustunde fiyatlayabilir. Bizim intizarimiz hisse ustunde mal cikana degil,yikarak devirene ve biraz da buna mahal verene. Arclk nerdeyse 20fk kac bilancodur deviren yok,thy her sert donemde bir geri alimla destekte,sirketin ozkaynagi gayet yeterli. Bugun sehir disindayim ekrana bakamadigim icin fazka soylenemiyorum yarin basarsa bol bol soylenirim buradan:)
https://youtu.be/YUfVSdtgusk?si=z-gjc8Tnauh4rGUt
Moralleri biraz yükseltelim 4:55 den itibaren Işmen degerlemesi :)
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2022 Aralık sonu, yeni fiyatla 14.7 görmüş. 2023 nisan 9.42 görmüş. 4 ayda %50 den fazla. Bunlar yaşanıyor malesef.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.