Gereksiz mesgul mü ediyorum, küfür yemeyelim... Ereğli'de in cin top atınca, biraz foruma moral vermeye geldim aslında...
ISmen'i 21 civarından almıştım 2021'de Şubat falandı, çok yakın bir arkadaşıma da al dedim, at köşeye Temmuz'da %30 kazanmazsan aradaki farkı ben sana öderim, garantin benim

Çok biliyoruz ya!..
(Bu 21 bu arada, bedelsiz bölünmeden önceki rakamlar, hatırlamıyorum %600 falan bedelsiz verdi)
21'den 22 oldu kazanıyoruz, show başlıyor derken, 22'de bir gün -4 ile bir devre kesti, o gün sinyali alamadık...
Sonraki günler her gün -3,-2, öyle gidiyor... Ben de burada, düşen bıçak tutulmaz dedikçe alıyorum... 19-18'e kadar, Ismen düştü ben aldım, sonra Naci Ağbal hikayeleri, 13'leri de gördük...
Fiyat 15 iken garantörü olduğum arkadaş başladı ağlamaya, biraz daha sabret dediysem de ikna edemedim, baktım üzülüyor, zararını nakit olarak gönderdim, hisseyi de sattırdım. Onun sattığı yerden ona gönderdiğim nakiti de hesaba katarak ben alım yaptım. Zararı ISmen'e kitledim yani...
Aralık ayında da Ismen'i satıp, parayı kurtardık, kâr da ettim, çok şükür diyerek ayrıldım İsmen'den.
Keşke aynı azimle devam etseymişim

Yer İmleri