Gereksiz mesgul mü ediyorum, küfür yemeyelim... Ereðli'de in cin top atýnca, biraz foruma moral vermeye geldim aslýnda...
ISmen'i 21 civarýndan almýþtým 2021'de Þubat falandý, çok yakýn bir arkadaþýma da al dedim, at köþeye Temmuz'da %30 kazanmazsan aradaki farký ben sana öderim, garantin benim

Çok biliyoruz ya!..
(Bu 21 bu arada, bedelsiz bölünmeden önceki rakamlar, hatýrlamýyorum %600 falan bedelsiz verdi)
21'den 22 oldu kazanýyoruz, show baþlýyor derken, 22'de bir gün -4 ile bir devre kesti, o gün sinyali alamadýk...
Sonraki günler her gün -3,-2, öyle gidiyor... Ben de burada, düþen býçak tutulmaz dedikçe alýyorum... 19-18'e kadar, Ismen düþtü ben aldým, sonra Naci Aðbal hikayeleri, 13'leri de gördük...
Fiyat 15 iken garantörü olduðum arkadaþ baþladý aðlamaya, biraz daha sabret dediysem de ikna edemedim, baktým üzülüyor, zararýný nakit olarak gönderdim, hisseyi de sattýrdým. Onun sattýðý yerden ona gönderdiðim nakiti de hesaba katarak ben alým yaptým. Zararý ISmen'e kitledim yani...
Aralýk ayýnda da Ismen'i satýp, parayý kurtardýk, kâr da ettim, çok þükür diyerek ayrýldým Ýsmen'den.
Keþke ayný azimle devam etseymiþim

Yer Ýmleri