Printable View
"There will be blood" 2007 yapımı, iyi seyirler
Ben bir karar aldim Hisse almamaya bir kez daha yemin ettim Bitti isim bu karhaneyle
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben bir karar aldim Hisse almamaya bir kez daha yemin ettim Bitti isim bu karhaneyle Çöküşte tcdye yumulacaklar listesine yaziyorum seni ustat
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Çöküşte tcdye yumulacaklar listesine yaziyorum seni ustat Yaz ustadim yaz Yarin param gelecek aksama dogru brodan Onu da cars patlatirim
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben bir karar aldim Hisse almamaya bir kez daha yemin ettim Bitti isim bu karhaneyle O Rus'un bu tövbesi tarağı görene kadarmış oynak beyim. O tarakla sonra da saçını tararmış mahalle yanarken :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Kasim suleymani ölmüş yok be üstadım. bokunu çıkardılar . kemal sunalı da geçti bunlar. bi gün ölüyor ertesi gün gömüyor. ezme çapraz tomruk testeresi mübarek.
Alıntı: Originally Posted by regal1 yok be üstadım. bokunu çıkardılar . kemal sunalı da geçti bunlar. bi gün ölüyor ertesi gün gömüyor. ezme çapraz tomruk testeresi mübarek. Borsada en kolay nasil para kaybedilir ve kazanilir. 1-Testerenin altina yatarak rende talaşına dönmekle kaybedilir. 2-Testereyi bizzat tutamasaksa palaya yardim ederek iz sürerek kazanilir. Bu sadece testere piyasasi için gecerli.
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi O Rus'un bu tövbesi tarağı görene kadarmış oynak beyim. O tarakla sonra da saçını tararmış mahalle yanarken :) Odabasiiii Beni tanimiyorsun Elimdekileri cikarayim Atacam fona Bir daha asla ve satta