"There will be blood" 2007 yapımı, iyi seyirler
Ben bir karar aldim Hisse almamaya bir kez daha yemin ettim Bitti isim bu karhaneyle
Originally Posted by Webster Ben bir karar aldim Hisse almamaya bir kez daha yemin ettim Bitti isim bu karhaneyle Çöküşte tcdye yumulacaklar listesine yaziyorum seni ustat
Originally Posted by YapraksızYonca Çöküşte tcdye yumulacaklar listesine yaziyorum seni ustat Yaz ustadim yaz Yarin param gelecek aksama dogru brodan Onu da cars patlatirim
Originally Posted by Webster Ben bir karar aldim Hisse almamaya bir kez daha yemin ettim Bitti isim bu karhaneyle O Rus'un bu tövbesi tarağı görene kadarmış oynak beyim. O tarakla sonra da saçını tararmış mahalle yanarken
Originally Posted by Webster Kasim suleymani ölmüş yok be üstadım. bokunu çıkardılar . kemal sunalı da geçti bunlar. bi gün ölüyor ertesi gün gömüyor. ezme çapraz tomruk testeresi mübarek.
Originally Posted by regal1 yok be üstadım. bokunu çıkardılar . kemal sunalı da geçti bunlar. bi gün ölüyor ertesi gün gömüyor. ezme çapraz tomruk testeresi mübarek. Borsada en kolay nasil para kaybedilir ve kazanilir. 1-Testerenin altina yatarak rende talaşına dönmekle kaybedilir. 2-Testereyi bizzat tutamasaksa palaya yardim ederek iz sürerek kazanilir. Bu sadece testere piyasasi için gecerli.
Originally Posted by Foçabeyi O Rus'un bu tövbesi tarağı görene kadarmış oynak beyim. O tarakla sonra da saçını tararmış mahalle yanarken Odabasiiii Beni tanimiyorsun Elimdekileri cikarayim Atacam fona Bir daha asla ve satta
Forum Rules
Yer İmleri