Gardaş git bir pantolon daha al tek bizden olsun. Ömrümüzü yedi meret
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gardaş git bir pantolon daha al tek bizden olsun. Ömrümüzü yedi meret
Ayağım ugurlu gelir ama genelde alinca hisse bi düşer. Ama sabirliyimdir. 76 kurustan basladigim ihlasi 20 kurusdan bile aldim. Biraz cok lot toplattirdi ama olsun iyi ekmek yedim. Skbnk da oyle 1.23 danele de de ayni oldu 2 den basladim 90 krs a inmisti. Bence bunun zamani da yakin oyle hissediyorum. Alttan toplayani dokebilirse soluksuz gider. Skbnk oyle yapti uc bes doldur bisalta izin verdi. Sonra hop tavan. Olmadi cagircaz galibi
Sayın kazan bu arena cetindir. Sağlam sabır gerekir
Yanarım kozala yanarım oradan çıktım geldim yüzde +9 gitti bı de burdan - 9 haşırt geçti. Demek ki kımıldamamak gerekiyormuş. Tek tesellimiz kazanın gidip pantolon alması 😀
Bendeki sabir budist rahipte yok:) beklerim. Birde kademe takip imkani olsa iyi olacakti. Matriks data da kodu yok alim satim adeti goremiyorum. Borsaderinlikte vardi versiyon yenilenince gitti umarim gelir. Bildiginiz takip yeri varsa soylerseniz sevinirim. Bol kazanc tüm hissedarlara...
Bir gün aslanla eşek ilişkiye girmeye karar vermişler ve ilk sırayı aslan almış. Aslan işini görürken eşeğe:
- Eşek kardeş şöyle bir boynunu çevirde birde yanaktan öpeyim demiş.
Eşek boynunu çevirmiş ve aslan eşeğin yanağındanda öpmüş ve işini bitirmiş. Sıra eşeğe gelmiş bir süre sonra aynı şeyi eşek istemiş:
- Aslan kardeş şöyle bir boynunu çevirde birde yanaktan öpeyim demiş.
Aslan:
- O boynumu çevirebilirsem ben sana yapacağı biliyorum demiş.* Bizim spekte bize geçiriyor dönebilsek ne yapacağımızı biliyoruz da dönemiyoruz.
Bizim küçük yatırımcı dayanamamış satmış. Satışta iş yatırım başta, gedik, ak karşılamaya çalışmış.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz yılbaşı rallisi beklerken hisse aşağı doğru ralli yapmaya başladı. Hissenin 5 yıllık dibi 8,12 olarak gözüküyor. Altı yok gibi, orta vadeli çıkış trendini başlatmalı. Öncelikle yatırımcının hisseye güvenmesi gerekiyor. Bol kazançlar, kazançta yok zaten 5 yıldır bu hisseden kimse para kazanamamış....YTD...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.