Arkadaşlar bir öngörüsü olan var mı. Deli eder adamı bu kâğıt.
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bir öngörüsü olan var mı. Deli eder adamı bu kâğıt.
3 ay bekledim 3 bin zarar vardı çıktım kozaldan zararı bir haftada çıkardım tekrar buraya girdim yine 4-5 bin zarar artı kozalda fırladı bı de oradan zarar , ama 3 ay daha bekleyeceğim sabredeceğim .hedef 16-17 arası olacak bence. 16 yıl görmeden çıkanı s..ksinler.
Teknik taktik hiçbir şey işlemiyor bu hissede, takaslarda aldatmaca, bir kurumdan alıp diğerinden boşaltıyorlar. Galip ağa gibi biri lazım ki bunların hakkından gelsin... Hissenin zaten %14 piyasada işlem görüyor.... O hisseleri de akşam olunca tek tek sayıyordurlar. YTD
Gecen bir arkadas 8.56 da gap birakti dedi. Bakamadim ama dogruysa degmeden salondan wc ye gitmez.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gap dediğiniz ne? Anlamadım
Birgun evvel kapanis ile ertesi gun acilis fiyati arasindaki fark. Grafikte kopukluk yani. Genelde olumlu haber dusunce sabah acilista olur..
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8.80 ile acmisti. 56 yada 54 gibi birseydi kapanisi. Sanirim yarin oraya degmis oluruz. Ondan sonrasi insaflarina kalmis. 3 bes ay da bu 10.20 icin bekletirlerse sasmam. Ilginc bir hisse. 10.90 a gitmesinden once boynerden pa tolon almistim. Gideyim bi tişört falan alayim. Bildiginiz gidisini tabu ya bagladim hissenin.ytd
Yer İmleri