Puşta puştça davranmak gerek, nasıl o ypy'ye 5000 tır silah gönderip bizi kuşattıysa (sözde terörle savaşyor) aynı öyle, tamam dediklerinize katılıyorum deyip katılmayacaksın , mertçe hareket uluslararası ilişkilerde yok, bir biz mi akıllıyız
Printable View
ABD bugün PKK ve FETÖ'yü gizli/sinsi desteklemiyor açıkça ve meydan okuyarak destekliyor. Karşılığımız da açık ve net olmalı..
"Pusht müttefikimiz" diyorum çünkü Küba krizinden beri toprağımızda ama denetimimizde olmayan müttefikimiz sandığımız ABD'nin nükleer silahları yüzünden kendimizi hiç yere Nükleer tehdit altına soktuk.
Aynen katılıyorum da bu Türk düşmanı abd yönetimi artık türkiyeye kimse borç vermesin diyecekmiş.Bu durumda bizim borçlar bu projeler kanal istanbul falan yatar bence .Siz ne diyorsunuz.Bir de neden bu kadar proje yapıp borçlandık ki bakın namerte muhtaç olacağız nerdeyse.Varsın atatürk ve sabiha gökçenle 5 yıl daha idare ediverseydik.Osmangazi yerine arabalı vapur kullanırdık,çanakkaleliler de karşıya geçecekse vapurla geçiversinler ne olacak ki.Ha bu arada ısparta,giresun havaalanları falan sinek avlıyormuş,onlar da çevre illerdeki havaalanları ile yetinselerdi.Bu kadar site avm falan işine ise hiç girmiyorum.
ABD, Atatürk zamanında "Ağzına dahi alamayacağı teklifler"i artık "Reddedemeyeceğimiz teklifler" olarak sunuyorsa suçu kendimizde arayalım..