Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by cevdet _060 Yazýyý Oku
    Adamlar takvim verin çabuk olun yoksa siz düþünün diyorlar.
    Ýktidar dediði gibi artýk "Yerli ve Milli" olduysa PKK ve FETÖ'yü destekleyen pusht müttefikimiz ABD'ye "Ýran'a karþý hiçbir ABD yaptýrýmýna katýlmayacaðýz bunda ýsrar ederseniz tüm üslerinizi kapatýrýz." demesi gerekir..

2.  Alýntý Originally Posted by METEPOSTA Yazýyý Oku
    Ýktidar dediði gibi artýk "Yerli ve Milli" olduysa PKK ve FETÖ'yü destekleyen pusht müttefikimiz ABD'ye "Ýran'a karþý hiçbir ABD yaptýrýmýna katýlmayacaðýz bunda ýsrar ederseniz tüm üslerinizi kapatýrýz." demesi gerekir..
    Puþta puþtça davranmak gerek, nasýl o ypy'ye 5000 týr silah gönderip bizi kuþattýysa (sözde terörle savaþyor) ayný öyle, tamam dediklerinize katýlýyorum deyip katýlmayacaksýn , mertçe hareket uluslararasý iliþkilerde yok, bir biz mi akýllýyýz

Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    Puþta puþtça davranmak gerek, nasýl o ypy'ye 5000 týr silah gönderip bizi kuþattýysa (sözde terörle savaþyor) ayný öyle, tamam dediklerinize katýlýyorum deyip katýlmayacaksýn , mertçe hareket uluslararasý iliþkilerde yok, bir biz mi akýllýyýz
    Köprüyü geçene kadar ayýya dayý diyeceksin diye de bir laf var. Daha köprüyü geçmedik. Dayý köprünün baþýnda ve köprünün ipleri epey zayýf.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alýntý Originally Posted by kitapci0 Yazýyý Oku
    ABD bugün PKK ve FETÖ'yü gizli/sinsi desteklemiyor açýkça ve meydan okuyarak destekliyor. Karþýlýðýmýz da açýk ve net olmalý..

"Pusht müttefikimiz" diyorum çünkü Küba krizinden beri topraðýmýzda ama denetimimizde olmayan müttefikimiz sandýðýmýz ABD'nin nükleer silahlarý yüzünden kendimizi hiç yere Nükleer tehdit altýna soktuk.

5.  Alýntý Originally Posted by METEPOSTA Yazýyý Oku
    ABD bugün PKK ve FETÖ'yü gizli/sinsi desteklemiyor açýkça ve meydan okuyarak destekliyor. Karþýlýðýmýz da açýk ve net olmalý..

"Pusht müttefikimiz" diyorum çünkü Küba krizinden beri topraðýmýzda ama denetimimizde olmayan müttefikimiz sandýðýmýz ABD'nin nükleer silahlarý yüzünden kendimizi hiç yere Nükleer tehdit altýna soktuk.
    FETÖ ABD'nin taa kendisidir

FETÖ ABD'nin taa kendisidir
    Aynen katýlýyorum da bu Türk düþmaný abd yönetimi artýk türkiyeye kimse borç vermesin diyecekmiþ.Bu durumda bizim borçlar bu projeler kanal istanbul falan yatar bence .Siz ne diyorsunuz.Bir de neden bu kadar proje yapýp borçlandýk ki bakýn namerte muhtaç olacaðýz nerdeyse.Varsýn atatürk ve sabiha gökçenle 5 yýl daha idare ediverseydik.Osmangazi yerine arabalý vapur kullanýrdýk,çanakkaleliler de karþýya geçecekse vapurla geçiversinler ne olacak ki.Ha bu arada ýsparta,giresun havaalanlarý falan sinek avlýyormuþ,onlar da çevre illerdeki havaalanlarý ile yetinselerdi.Bu kadar site avm falan iþine ise hiç girmiyorum.

7.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Aynen katýlýyorum da bu Türk düþmaný abd yönetimi artýk türkiyeye kimse borç vermesin diyecekmiþ.Bu durumda bizim borçlar bu projeler kanal istanbul falan yatar bence .Siz ne diyorsunuz.Bir de neden bu kadar proje yapýp borçlandýk ki bakýn namerte muhtaç olacaðýz nerdeyse.Varsýn atatürk ve sabiha gökçenle 5 yýl daha idare ediverseydik.Osmangazi yerine arabalý vapur kullanýrdýk,çanakkaleliler de karþýya geçecekse vapurla geçiversinler ne olacak ki.Ha bu arada ýsparta,giresun havaalanlarý falan sinek avlýyormuþ,onlar da çevre illerdeki havaalanlarý ile yetinselerdi.Bu kadar site avm falan iþine ise hiç girmiyorum.
    Oabilecek olan en kötü þey istedikleri yüksek faizi ödemektir, Alt yapý yatýrýmlarýmýz tamamalanmak üzere,bi düþünün bolu tüneli 3 km. 17 yýlda bitiremeyip patates deposu yapmayý bile düþündüler, 16 yýlda yapýlan tünel 400 km.bunu þöyle açayýmda fark idrak edilsin , 3000 lira parasý olanla 400.000 lirasý olan kadar

Oabilecek olan en kötü þey istedikleri yüksek faizi ödemektir, Alt yapý yatýrýmlarýmýz tamamalanmak üzere,bi düþünün bolu tüneli 3 km. 17 yýlda bitiremeyip patates deposu yapmamayý bile düþündüler, 16 yýlda yapýlan tünel 400 km.bunu þöyle açayýmda fark idrak edilsin , 3000 lira parasý olanla 400.000 lira arasýndaki kadar
    Ýyi de bu köprüleri ve tünelleri yapacak para da teknolojide bizde yok,adamlardan borç alýp adamlara havaalaný,köprü falan yaptýrýyoruz,benim pek aklým ermiyor bu borç meselesine ya neyse.Amerika artýk herkese baský yapacakmýþ artýk türklere borç vermeyin diye,sanýrým artýk istesek de bu kanal iþi falan yattý,yeni yatýrým da zor.Para olmadan o iþler olmaz.Malum biz de de para yok,gýrtlaða kadar borç durumu var.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •