ayasofya gördün mü EPDK'daki gençleri, 69 zammını tam gününde patlattılar, şimdi zammı geri çekiyorlar..
Printable View
. 25.
Şu an Antalya'da 5* li bı otelde tatildeyim,otelin açılışının 25. Yıldönümü ve birkaç kez gelenleri anons edip ufak hediye verdiler.asamin biri 38 kez gelmiş.cikamadik bı turlu işin lclnden.yilds 2_3 kez gelmiş demekkkk.bu arada turizm işi ky nin borsa iliskisi gibidir.tam bı soygun ....Antalya otogar belek tabelada 650 yazıyor pazarlıkla 550 anlaştık taximetre 530 yazdı....herkes tuttuğunu öpüyor....ytd
valla dedikleriniz beni sok etti
Booking.com a yillardir bakiyorum. Butun Akdeniz ulkelerine bakiyorum sonra hersey icinde diye seciyorum.
Son 10-15 senedir hep Turk otelleri en ucuz cikiyor. Hicbir zaman daha ucuza bir ulke olmadi simdiye kadar olsa kacirmazdim
Siz nereden hangi kriterlerde bakiyorsunuz? Zaten hersey icinde konsepti her ulkede yok. 5 yildizli demek hersey icinde demek degil. O yuzden aradigimiz kriterler cok az ulkeye uyuyor. Bir de her ulkenin yemekleri guzel degil. Yunanlilarin deniz mahsulu haric obur yemekleri tamamen Turk taklidi ve bizim yemeklerin yanindan gecemez. E obur ulkelerde ya pahali yada sorunlu. Akdenize kiyisi yoksa ben bakmiyorum cunku obur denizlerde kopekbaligi sorunu var.
yemek kisiden kisiye degisir ailecek deniz mahsullerini seviyoruz normal evde bile haftanin en az 2 gunu deniz mahsulu olur
kislari bu rakam 3 e bile cikar
ben bu sene yunanistani tercih ettim deniz tatili icin gayet de memnun kaldim 10-12 cesit meze 1 kucuk sise alkol 2 porsiyon ahtapot 1 porsiyon T-Tbone 1 levrek izgara 2 porsiyon kalamar izgara ve tatlilar [4 kisi] 100 euro hesap odedim 130 dan daha yuksek hesap hic odemedim yunanistanda
daha once yazmistim hafta sonu yayla donusunde balik yiyelim dedik 750 gramlik lagos vardi yanina 2 ser adet [toplam 4 adet] keserbas yaptirdim kalamar ve karides tava 1570tl odedim 2 kisi icin kiyaslamasini siz yapin
hersey dahil iyi bir yere gidecek olsan yurtdisindan da rezervasyon yapsan Turkiye den de yapsan fiyat farketmiyor zaten kalbur ustu otellere booking yada buna benzer yerlerden rezervasyon yapma imkani yok
yunanda patiseri ye girdim maksat tadlarina bakmak bir ondan bir sundan derken kocaman bir tabagi full doldurdum kasada sok oldum dolu tabak icin istenen 3 euro :) 4 kisi bitiremedik o tabagi
bir kac parca esyaya baktik bebek odalarina koyulan telsiz kamera ayni marka ayni urun turkiyede 3000 tl yunandan 40 euroya aldim
Bebek arabasi turkiyede 14 bindi sanirim yunanda 450 euro
1 kahve 1 sise su 1.5-2 euro veriyorsun bu fiyatlara turkiyenin tatil beldelerinde su vermezler