yemek kisiden kisiye degisir   ailecek deniz mahsullerini seviyoruz normal evde bile haftanin en az 2 gunu deniz mahsulu olur 
kislari bu rakam 3 e bile cikar 
ben bu sene yunanistani tercih ettim deniz tatili icin gayet de memnun kaldim   10-12 cesit meze 1 kucuk sise alkol   2 porsiyon ahtapot 1 porsiyon T-Tbone 1 levrek izgara 2 porsiyon kalamar izgara  ve tatlilar [4 kisi]  100 euro hesap odedim  130 dan daha yuksek hesap hic odemedim yunanistanda 
daha once yazmistim hafta sonu yayla donusunde  balik yiyelim dedik  750 gramlik lagos vardi  yanina 2 ser adet [toplam 4 adet] keserbas yaptirdim  kalamar  ve karides tava  1570tl odedim 2 kisi icin kiyaslamasini siz yapin 
hersey dahil iyi bir yere gidecek olsan yurtdisindan da rezervasyon yapsan Turkiye den de yapsan fiyat farketmiyor zaten kalbur ustu otellere booking yada buna benzer yerlerden  rezervasyon yapma imkani yok 
yunanda patiseri  ye girdim maksat tadlarina bakmak  bir ondan bir sundan derken kocaman bir tabagi full doldurdum  kasada sok oldum dolu tabak icin istenen 3 euro 
 4 kisi  bitiremedik o tabagi 
bir kac parca  esyaya baktik bebek odalarina koyulan  telsiz kamera ayni marka ayni urun turkiyede 3000 tl yunandan 40 euroya aldim 
Bebek arabasi turkiyede  14 bindi sanirim  yunanda 450 euro 
1 kahve 1 sise su 1.5-2 euro veriyorsun bu fiyatlara  turkiyenin tatil beldelerinde su vermezler 

Originally Posted by 
bisikletci

valla dedikleriniz beni sok etti
Booking.com a yillardir bakiyorum. Butun Akdeniz ulkelerine bakiyorum sonra hersey icinde diye seciyorum.
Son 10-15 senedir hep Turk otelleri en ucuz cikiyor. Hicbir zaman daha ucuza bir ulke olmadi simdiye kadar olsa kacirmazdim
Siz nereden hangi kriterlerde bakiyorsunuz? Zaten hersey icinde konsepti her ulkede yok. 5 yildizli demek hersey icinde demek degil. O yuzden aradigimiz kriterler cok az ulkeye uyuyor. Bir de her ulkenin yemekleri guzel degil. Yunanlilarin deniz mahsulu haric obur yemekleri tamamen Turk taklidi ve bizim yemeklerin yanindan gecemez. E obur ulkelerde ya pahali yada sorunlu. Akdenize kiyisi yoksa ben bakmiyorum cunku obur denizlerde kopekbaligi sorunu var.

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Yer İmleri