Acilen 'fiþi' çekmem lazým, altýn mý 'alsaz', Ereðli temettücü amca moduna mý geçsek derken...
Altýn yamuldu, Ereðli önce bi þey oldu, sonra baþka þey....Arafta kaldým.
Bloombergte gündüz Güzem Ablayla, gece Aslý Ablayla kardeþ olduk, hanýmdan çok görüyom ikisini de...
Hiç bulaþmam dediðim VÝOP ta bile iþlem yaptým.
Napsaz bilemedim, spor salonuna yazýlacaktýk þu ciks olanlarýndan...taytlý ablalar eþliðinde indirip kaldýracaktýk, buhar banyosu, havuz neyim...
Haftada iki gün bizimkilerin gittiði bara takýlacaktýk, geyik ve gýrla nostalji eþliðinde, memleketi kurtaracaktýk...
Eskiden...2000 ler filan, NTV nin borsa teleteksine bakmaktan, geceleyin teleteks görmeye baþlamýþtým...þimdi de grafik neyim görmeye baþladým.
Fiþi çekmem lazým, herkes finansal özgürlük peþinde...ben özgürüm arkadaþ, yampala yatarak çalýþmadan yaþayabiliyorum, bunca yýldan sonra...
Kayýnço çok fena araba alýp satýyor...gerçi bu aralar gazozmuþ da..gidip ona mý takýlsam, en azýndan hareket neyim olur, belki biz de bir iki alýr satarýz, olmadý götür getir, yancý takýl...
Bu ne yaw....ABD de istihdam 300 bin kiþi artmýþmýþ, 100 bp puan arttýrabilirmiþ FED...esteklerin kösteklere oraný...APS düþmüþmüþ, makas kapanmýþmýþ....aluminyumuna da, ham MDF sine de, çelik üretim maliyetine de...
Bir cinnet her þeyi halleder.

(bknz Dondurmam Gaymak)
Astala Vista forum...
Yer Ýmleri