Büyük süpriz olmazsa bugün de 33.
Bu oç burayı okumuyorsa bir şey bilmiyorum
Printable View
Pazartesi 32 isteriz. İmar gündeme alınmadı bu ay da. Gazete haberine uyduruk bir haber gönderip yatmakla bu kadar olur.
Sent from my iPhone using hisse.net
[QUOTE=kiliTTasi;2706919]Pazartesi 32 isteriz. İmar gündeme alınmadı bu ay da. Gazete haberine uyduruk bir haber gönderip yatmakla bu kadar olur.
Ben 31 kuruş bekliyorum.bunlar oç luğunda başka bir seviyede.ben de 31 lot alımlara devam edeceğim.her gün 31 lot.arada da 69 lot
arkadaslar amaçları tarlayı ve imarsız olarak başka bir şirkete satıp bi arsayı çok ucuz fiyata çıkarmak olmasın sakın sonrada dısardan çıkardıkları şirkere ortak olup şirketin için boşlatmak yatırm tavsiyesi degildir bunlar kendi fikirlerimdir hala yalandan özel idarede bekletiyorlar imarı özel idare de bu ünekadar bu sekilde bekleyen uzun süren kaç adet imar lanı var özel idaredikiler bu imar planlarını niye bekletiyorlar cimerden sorun şikayet edin yatrım tavsiyesi degildir
nigde özel idarde kimniye bekletiyor imar planlarını bormalde ilk redden sonra şirket 1000 likve 5000 binlik planları revize edip haziranın basında nigde özel idareye sundu bunu bir cevap süresi olması lazım teknik olarak cimere cumhur başkanlıına yazın zaten 10000 binlik pnalarda burası konut lanı bunu nigde özel idare onaylamak zorunda burdaki altyapı çalışmasınıda imar onaylandıktan sonra buraya inşat yapacak şirketten burayı yapacak inşaat şirketinden yardım alarak buranın altyapısnı yapabilir bu arazide ipotegi olan bankalar niye nigde özel idaresinden bilgialmıyorlar yatırım tavsiyesi degildir
Brko’cuların bir hesabı olmalı. Arsa imara girmiyor mu yoksa bekletiliyor mu o çok önemli. Bir plan dahilinde hareket ediliyor ise yakın izleme pazarından çıkış ve imarı aynı döneme getirmeyi mi hedefliyorlar?
Firma araziye AVM yapılması için birkaç firma ile görüşmüş rapor hazırlatmış bunlarla ilgili çalışma yaptırmış. Genel kurulda söylediler. Diğer konut, eğitim kurumu, hastane’nin de olduğu büyük bir proje düşünüyorlar.
Niğde’de sinema yok, düğün salonu yok. Bunları da içine alacak bir tesis düşünüyoruz dediler. İçeri verilen planında paylaştılar. İsteyen olursa özelden gönderirim. Ama hala imarda bekleyen bir plan var.
Hisse borsa 80 binlere indiğinde en düşük 35 kr’u gördü. Sonra kendileri 41 kr’dan aldılar ama son haftada indirdiği 33 kr’un bir anlamı olmalı. Panikletmek ise hedefleri başarıyorlar gibi.
İl özel idareden güzel bir karar çıksa ne olacak? Malın çoğu bu oç larında. İstemezlerse kağıdı 0,34 bile yapamazsın.
Kimse bedelliye katılmasın diye 41 üstüne çıkarmadılar kağıdı. Çoğu hisseyi 41 den kendileri aldı ama yine de gözü doymadı oç larının.
Demekki 1,2 garibanın daha mallarında gözleri var.
cinali küfür neden rahatsız etti yoksa yakınınmı var yönetimdemi sen çokmu dürüstler
bana bunun cevabını vercek birisi varmı yönetime satma yetkiside verildi suan özel idarede tarla olarak son aşamada imar planı var özel idaer 6 ay daha imzalmadı şirket çok sıkıstık borçlarımız var bankaya dışarıya paralazım dedi vede tarlatı boançodaki bedelle 70 milyona başka bir şirkete birkonun endegerli varlııgını sattı sen yatırmcı olarak yanlızca avucunu yalarsın yatrım tavsiyesi degildir tarla baska bir şirkete satıldıktan sonra imar cıkarsa ne olur senin elindk hisse snedi pul olur onun için ortakların sahip çıkma zamanı yatırım tavsiyesi degildir
cinali küfürlerden niye rahatsız oluyorsun sen
hangi genel kurulda ne hesap sordunuz genelde genel kurularda olurum
şu anakadar genel kuruda şirkete hesap saoran pek kimse olmadı olsaydı şirket bu durumda olmazdı
Sayın Cinali ile birlikte Ankara’dan kalkıp gittik genel kurula. Sorularımızı sorduk cevaplarımızı aldık. Büyük projeleri var ancak yönetimin genel kurulda açıklamadıkları gizli bir planları var ise onu da bilememiz mümkün değil. Sürecin uzaması plan dahilinde mi oluyor yoksa beklenmedik gelişmeler mi var yatırımcı olarak bizim için önemli.
Hocam benim genel kurula gitme imkanım yoktu.Ama nerdeyse her gün şirkete mail atıyorum. KY nin bedelliye katılmaması için yaptıkları planları da yüzlerine söyledim. Şeytan sizi görse yolunu değiştirir dedim. Ama insan paraya tapınca bunların bir önemi kalmıyor malesef.
41 den aldıkları miktarın 40 ta birini alsalar kağıt şu an 2 tavan görür.ama maksat ky yı korumak değil. KY nı nasıl panik yaptırabiliriz.
Adam oç olduktan sonra her gün de itiraz etsen hesap sorsan boş. Adam da önce merhamet olacak
0,34 e 31 lot alım gönderdim
32 33 şu an. 33 e yığıyor satışları.
Kimsenin acil paraya ihtiyacı olmaz da umarım bu oç larına buradan mal vermezler
Son çırpınışları oç larının
Yönetimin genel kurulda söylediği.
Daha çok yatırım yapılınca kira gelirinden bahsettiler. Biz de amaç arazilerin firma tarafından mı yapılması hedefleniyor, nasıl bir yol izlenecek diye sorduğumuzda Zekeriya bey anlatmaya başladı ama divan başkanı araya girdi konu tam net belli değil burada konuşulması doğru olmaz diye kapatıldı. Benim edindiğim izlenim firma iyi bir çıkış yapma hedefinde. 1972 yılından sonra belli bir süre efsane olan Brko başarısını yakalamak peşindeler. Brko geri döner belki. Bir gyo olarak. Piyasa kötü ve gayrimenkul için iyi rüzgarlar esmiyor ama güzel projeler de her zaman para yapıyor.
Hedefleri büyük gibi geldi bana.
Yatırım tavsiyesi değildir ancak hissenizi ucuza kaptırmayın.
0,35 teki 346180 lotu biri alsa muhtemelen tavan olur da. İşte kim alacak mesele o
Cefaks teşekkür ederim. Senin hakkın ödenmez.
Takasta fazla değişiklik yok. Ama işlemler çok karşılıklı gibi.
Halk 51 bin satmış
İş 51 bin almış
Deniz 187 bin satmış
Ziraat 197 bin almış
İnvest 3400 bin satış
Garanti 3400 bin alış
divan başkanı akrakrabası olması çok yüksek niye anlatırmadı çünkü çakallık peşindeler araziyi suan satsalar kim neyapa bilir yatırmcı olarak onların bir planı var ise allahında bir planı vardır elbet yatırım tavsiyesi degildir
ya ne anlatacaklar ki yatırımcı yanlız arazin imarını çıkmasını vede blançolara eklenmesini bekliyor zaten adamların kafasında şirketi son 5 yıldır yağmalıyorlar sun ki şirket hissedarlarının yönetimde olan kendi halı dükkanlarına kesilmiş geriye dönük 5 yıllık faturalarının kontrol etse yatırımcı zaten bir fikre varır normalde şirket kendi alanında eskiden en başarılı şirketlerden biriydi ama iş üretimden vaz geçim gayrimenkul rantına dönünce niye üretim yapsın arkadaşlar yatrım tavsiyesi degildir bu arda küfürü bende hiç sevmem düşmanıma bile küfür edilmesinden hoşlanmam amama su an farklı
34‘mü 36‘mı açacağız.
35 de düne nazaran daha az lot var ama.Yine de 238.000 lot satış var.sadece 5000 lot alındı
Tutturamadık bugünde.
Brko arazisi büyük bir arazi. Niğde’ye ilk defa 2018 Genel Kuruluna Cinali Bey ile birlikte gittik sanırım kendisinin de ilk gidişi idi. Şehir Bor tarafına doğru büyüyor. Yeni binaların cepheleri dağa açık büyük pencereli ve ferah binalar. Site tarzında 2-3 bina da yapılmış. Belli ki bahçesi olan güvenlikli site ihtiyacı bölgede var. Ancak Brko arazisine yapılacak denli büyük bir proje yok. Benim gözlemim Niğde’de Brko arazisine yapılabilecek bir projeyi alabilecek bir kitle de var
projeden önce imarın geçip blonçolara eklenmesi insaat sonraki hikaye
Şu 35 i alsalar önü açılacak gibi
Hocam almışsın 31 tane. Senin Emirler belli oluyor.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Piyasada 110 milyon hisse var. Günlük işlem:
Sabah 31
Öğlen 71 adet işlem.
:)
***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
26.09.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
26.09.2018 tarihli açıklamamızda konu olan atıl durumdaki binaların yıkılması, üzerinde ipoteği olanlar için Odeobank dan yıkım ön izni alınması ile ilgili olarak
1- Odeobank ile konuya dair anlaşma sağlanmış,
2- Yıkım ve hurda satışına dair ihale duyurusu yapılmış olup, ilk ihale 23.10.2018 tarihinde yapılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/713163
BIST
(10/10/2018 - 17:27:30)
Brko’cular fabrikayı yıkıp domates eksinler.