Sayfa 133/367 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1. Sayın Cinali ile birlikte Ankara’dan kalkıp gittik genel kurula. Sorularımızı sorduk cevaplarımızı aldık. Büyük projeleri var ancak yönetimin genel kurulda açıklamadıkları gizli bir planları var ise onu da bilememiz mümkün değil. Sürecin uzaması plan dahilinde mi oluyor yoksa beklenmedik gelişmeler mi var yatırımcı olarak bizim için önemli.

Sent from my iPhone using hisse.net

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    haziran ayındaki genel kurulda söz alan 2 kişi vardı bunun biriside bendim.sizde katılıpta 1 sual srsaydınız keşke küfüre destek lacağınıza
    Hocam benim genel kurula gitme imkanım yoktu.Ama nerdeyse her gün şirkete mail atıyorum. KY nin bedelliye katılmaması için yaptıkları planları da yüzlerine söyledim. Şeytan sizi görse yolunu değiştirir dedim. Ama insan paraya tapınca bunların bir önemi kalmıyor malesef.

41 den aldıkları miktarın 40 ta birini alsalar kağıt şu an 2 tavan görür.ama maksat ky yı korumak değil. KY nı nasıl panik yaptırabiliriz.

Adam oç olduktan sonra her gün de itiraz etsen hesap sorsan boş. Adam da önce merhamet olacak

3.  Alıntı Originally Posted by kiliTTasi Yazıyı Oku
    Sayın Cinali ile birlikte Ankara’dan kalkıp gittik genel kurula. Sorularımızı sorduk cevaplarımızı aldık. Büyük projeleri var ancak yönetimin genel kurulda açıklamadıkları gizli bir planları var ise onu da bilememiz mümkün değil. Sürecin uzaması plan dahilinde mi oluyor yoksa beklenmedik gelişmeler mi var yatırımcı olarak bizim için önemli.

Evet gizli planları var. Bedelli den hüpkettikleri mal yetmedi oç larına. Dahasını istiyorlar

4. 0,34 e 31 lot alım gönderdim

5. 32 33 şu an. 33 e yığıyor satışları.

6. Kimsenin acil paraya ihtiyacı olmaz da umarım bu oç larına buradan mal vermezler

Son çırpınışları oç larının

7. Yönetimin genel kurulda söylediği.

Daha çok yatırım yapılınca kira gelirinden bahsettiler. Biz de amaç arazilerin firma tarafından mı yapılması hedefleniyor, nasıl bir yol izlenecek diye sorduğumuzda Zekeriya bey anlatmaya başladı ama divan başkanı araya girdi konu tam net belli değil burada konuşulması doğru olmaz diye kapatıldı. Benim edindiğim izlenim firma iyi bir çıkış yapma hedefinde. 1972 yılından sonra belli bir süre efsane olan Brko başarısını yakalamak peşindeler. Brko geri döner belki. Bir gyo olarak. Piyasa kötü ve gayrimenkul için iyi rüzgarlar esmiyor ama güzel projeler de her zaman para yapıyor.

Hedefleri büyük gibi geldi bana.

Yatırım tavsiyesi değildir ancak hissenizi ucuza kaptırmayın.

8. 0,35 teki 346180 lotu biri alsa muhtemelen tavan olur da. İşte kim alacak mesele o

Sayfa 133/367 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •