nibas 20 ye cıkmadan önce 1-lira ila 80 kurus arası kan kusturdu,şimdi de bu..................hadi bakalım
Printable View
nibas 20 ye cıkmadan önce 1-lira ila 80 kurus arası kan kusturdu,şimdi de bu..................hadi bakalım
Dün tavan bugün taban..haraşo bussines
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta yok mu arkadaşlar?
Pasta yanlış oldu kusura bakmayın..yanlışlıkla ateks yerine aviva koymuşum
Tahtacının niyeti inşallah iyidir... Beklediğimize değer
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dun 21,20 tl ortalama ile 110 bın lot alarak tavana cizen vakıf, bugun 19,25 tl ortalama ıle 110 bın sattı...
200 bın tl zarar vakıf neyin kafasını yaşıyorsun gecen seferde aynı seyı yapmıstın kafana ıkı tavan yedın dondun tekrar aldın....
Spek ufak yatırımcıyı kafasın karıştırıp malı köy sandığına atmak istiyorlar ama buradakile hançı malesef
vakıf iş garanti ziraat aynı kişi olabilir
Benim de aklıma o geldiRedmi 7A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
19.90 üzeri kapanış iyi olur bugün için
Redmi 7A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah ateks dünkü harekete ne gerek vardı... İşe yaradı mı yaramadı bence yaramaz bundan sonra... Fakat karar yerinde pazartesi belli olur...
Bu yeni marj düzenlemesi iptal mi oldu, bilen varsa cevap verebilir mi? Teşekkürler.
İptal olmadı fakat alta şerh düşmüşler yeni karar yayınlayıncaya kadar eski marjlar geçerli diyorYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü hareket sıkıntılıydı ama bugün güven veriyor sanki,, kapanışı görünce konuşmak daha doğru belki..tavan olda alkışlayalım
Son yarım saatte bir atak bekliyorum...bakalım yapacak mi?
Windows dan ne istiyorsunuz beğenirsin beğenmessin ben de beğenmediğim yazdıklarını söyledim özellikle psdtc... Şikayet etmek nedir, yine ceza aldı ki yazamıyor bu süreçte
Büyük ihtimalle çok kişi sattı gitti... Yazan çizen yok... Ben de üçte birini sattım tahta rahatlasın diye... Kalan lotlarla yola devam... Bakalım nasibime ne çıkacak
35 e kadar buradayim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 usd dolara kadar devam...
Size katılıyorum,,inşallah oraları görürüz,,yanlız dolar da yükselişte ateks elini çabuk tutmalı..
Maşallah... Bir de işe yarar arsa haberi gönder tahtacı böyle yavan oluyor...
satan oldukça gidiyor,,,
yıllarını vermişler,,, dikkat,,,
Tavana 22 bin alıcı var
eskiler pişman olmayalım,,,
kimse bu fiyatları begenmiyor,,,
adamların malı az gibi,,,,
belli ki lot istiyorlar,,,
Huyu icabı eksi 2 yaparmı bir ara
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah bu sefer tavanı bozmaz
arkasında hiç soru işareti bırakmadan gidiyor gap map yok tertemiz.....
Sayın prof tek soru işareti var o da arsa haberi ah keşke gelse de yaslansak arkamıza... YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin garip kısmı kuşlu sitede daha pazarlama vb başlamadı gibi bu bir taraftan güzel bir taraftan kötü gibi tez zamanda şöyle takipçileri fazla olanların radarına girse fena olmaz...
Niye haber olsada gitse arsa satış vb daha iyi olmaz mı önümüzü görmüş oluruz... YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.