Sayfa 133/295 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. İptal olmadı fakat alta şerh düşmüşler yeni karar yayınlayıncaya kadar eski marjlar geçerli diyor
     Alıntı Originally Posted by endülüs Yazıyı Oku
    Bu yeni marj düzenlemesi iptal mi oldu, bilen varsa cevap verebilir mi? Teşekkürler.
    YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

2. Dünkü hareket sıkıntılıydı ama bugün güven veriyor sanki,, kapanışı görünce konuşmak daha doğru belki..tavan olda alkışlayalım

SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by faze Yazıyı Oku
    İptal olmadı fakat alta şerh düşmüşler yeni karar yayınlayıncaya kadar eski marjlar geçerli diyor

SPK ONAYI BEKLİYOR

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Son yarım saatte bir atak bekliyorum...bakalım yapacak mi?

SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Windows dan ne istiyorsunuz beğenirsin beğenmessin ben de beğenmediğim yazdıklarını söyledim özellikle psdtc... Şikayet etmek nedir, yine ceza aldı ki yazamıyor bu süreçte

İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

6. Büyük ihtimalle çok kişi sattı gitti... Yazan çizen yok... Ben de üçte birini sattım tahta rahatlasın diye... Kalan lotlarla yola devam... Bakalım nasibime ne çıkacak

7. 35 e kadar buradayim

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 5 usd dolara kadar devam...

Sayfa 133/295 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •