Ýptal olmadý fakat alta þerh düþmüþler yeni karar yayýnlayýncaya kadar eski marjlar geçerli diyorYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýptal olmadý fakat alta þerh düþmüþler yeni karar yayýnlayýncaya kadar eski marjlar geçerli diyorYAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Dünkü hareket sýkýntýlýydý ama bugün güven veriyor sanki,, kapanýþý görünce konuþmak daha doðru belki..tavan olda alkýþlayalým
SM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son yarým saatte bir atak bekliyorum...bakalým yapacak mi?
SM-A730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Windows dan ne istiyorsunuz beðenirsin beðenmessin ben de beðenmediðim yazdýklarýný söyledim özellikle psdtc... Þikayet etmek nedir, yine ceza aldý ki yazamýyor bu süreçte
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Büyük ihtimalle çok kiþi sattý gitti... Yazan çizen yok... Ben de üçte birini sattým tahta rahatlasýn diye... Kalan lotlarla yola devam... Bakalým nasibime ne çýkacak
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
35 e kadar buradayim
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 usd dolara kadar devam...
Yer Ýmleri