O dingil dediğin alcar x10 yaptı malll.Maçanız yiyorsa teyide gelirsiniz...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
O dingil dediğin alcar x10 yaptı malll.Maçanız yiyorsa teyide gelirsiniz...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Arsız bide zamanın da kadın olduğunu yazmıştı burada değil mi subat4 hanım.... Yalancı pislik..
Tamam o zaman sana bundan sonra dingilx10 diyelim 😄😄😄😄😄
Teyide gelmek için 66 okka lazım. Gelmezseniz de sorun değil, yeterince var zaten[emoji3][emoji3][emoji3]SÖZDE BAYAN!!!! Bekliyorum. Tasmanı boş bırakana söyle....
Adabeyi nicki ile de yazmıyon çoktandır özelden. Hayırdır....
Bremen mızıkacıları yine doluştu. Esas pazarlamacı sizsiniz bu kafalarla tartışmaya girmek zaman kaybı gerek yok bir daha yazmayacağız oldumu dingil.. 😂😂😂😂😂😂
Ooo kaçarmış da kendini ni bir halt sanan mahluk...
BABA filmindeki bir sahneyi asla unutmam
BABA pusuya düşürülür ve yaralanır ölüm döşeğinde ALCAPON a şunu der
Seninle kim anlaşmaya ilk önce gelirse hain o dur der
piyasanın kar ya da zarar olumlu ya da olumsuz haber beklentisini önceden fiyatlayıp fiyatlamadığını siz anlayamazsınız diyor :)) komik çocuk... neyse
Yıllardır herkesin kafasındaki soruda o değil mi zaten şubat4 hanım benim tahminim yazı akışının çoğalmasına yol açıyor işlerine geliyor belki de ondandır. kaleye almayalım derken bile kaç tane yazı yazdık baksana neyse çalı çırpı ekibi ve onun fikirleri bizi bağlamıyor mühim olan şirket ve beklentiler umarım bu sene o sene olur tüm algıya rağmen kazananlardan olmak dileğiyle bol kazançlar.
Yıllardır herkesin kafasındaki soruda o değil mi zaten şubat4 hanım benim tahminim yazı akışının çoğalmasına yol açıyor işlerine geliyor belki de ondandır. kaleye almayalım derken bile kaç tane yazı yazdık baksana neyse çalı çırpı ekibi ve onun fikirleri bizi bağlamıyor mühim olan şirket ve beklentiler umarım bu sene o sene olur tüm algıya rağmen kazananlardan olmak dileğiyle bol kazançlar.
Bu Allahsız kitapsız hırsızlarda o çap yok subat4 hanım. Akşam diğer hisselerin ve bunun fk ve dd lerini buraya yazacam. Speklerin en adi sini çok açık göreceksiniz...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sayın O'Sullivan geçenlerde endekse göre getirisini inceledim tablo rezalet gram insaf yok bunlarda tepeden iteledikleri insanlar hem tahtada kaybettiler hem dövize hem enflasyona yenildiler ama çok bilmiş ukala 2020 rallisinde çok kazandırdığını dövizin ve enflasyonun onu etkilemediğini sanıyor yeterince uzun bekleyen herkes zaten kazanır ama bu hastalıklı yaratığın dışardaki hayat pahalılığından haberi yok sanırım boş boş yazıyor işte maliyetleri ne olursa olsun 10 yıldır taşınan bi yatırım aracı şu ekonomik kriz ortamında enflasyondan ve dövizden fazla getiri sağlamıyorsa zararda demektir bize öğretmek isterken hayatının dersini alacak ağa babalarından haberi yok :)))
günlükte kabaca dersek 340 üzeriyiz 342 kapanış
geçen yıl bu gün kabaca 233 ile kapatmış
16 aralıktan sonra sert yükseliş olmuş
sanki bu hareket geçen yıl kasım ayındaki 140 hareketine benziyor
31 aralık kapanış 362 tl usd bazlı 49 usd
bu günkü fiyat 342 tl usd bazlı kabaca 25 usd
24 usd kayıp
zaman ne gösterie bilinmez
yanlız bazı kağıtların tekrar huyları vardır
böyle olacak diye bir kaide yoktur
ytd
Sayın eliot bilgilendirme için teşekkürler. Bende ufak bir araştırma ile bir kıyas yaptım.
Sermayesi cücük, Halka açıklığı düşük, lot sayısı düşük, emsal hisseler ile alcar ve Kalitesiz, çulsuz, haysiyeti aşırı sorunlu speğin kıyaslaması aşağıdadır.
Egeen fk: 17,22 Pd/dd: 7,42 piyasadaki senet sayısı: 1.092.124 adet
Bryat fk: 44,92 Pd/dd: 2.95 piyasadaki senet sayısı: 9.423.748 adet
Mrshl fk: 0 (zarar) Pd/dd: 35.87 piyasadaki senet sayısı: 3.218.714 adet
Cmbtn fk: 0 (zarar)Pd/dd: 14.26 piyasadaki senet sayısı: 1.023.000 adet
Pkent fk: 158.37 Pd/dd: 77.20 piyasadaki senet sayısı: 887.709 adet
Poltk fk: 67.81 Pd/dd: 29.01 piyasadaki senet sayısı: 1.125.000 adet
Konya fk: 443.66 Pd/dd: 13.88 piyasadaki senet sayısı: 1.642.835 adet (spek var!!!)
Alcar fk: 75.47 Pd/dd: 8.07 piyasadaki senet sayısı: 1.595.886 adet (.t var k.pek var) Bizim Allahsız tosba speğin, çulsuz eşşeğin fiyatlaması da bu!
Bugünkü kapanışlar:
Alcar* ite kaka 342.50
Konya.********** 1.075.00
Poltk.*************** 450.30
Pkent.*********** 4.926.00
Cmbtn.************* 230.20
Mrshl.*************** 252.20
Egeen.*********** 1.886.50
Bryat.**************** 401.70 (alcar dan 6 kat fazla piyasada lotu var)
forumda bir hata var sanırım..
Ne hatası,duzeldi belki de,bn göremiyorum hata
günlükte 342. 80 üzeri olmalıyız
aylıkta citi 76 bine çıktı
Hala işlem hacimde kayda değer bir artış yok 350 üstü kapanışlar hisseye ilgiyi artıracaktır, yönetim kurulu beklentisi eski zirvesine doğru bir ivmelenme göstermesi dileğiyle herkese bol kazançlar.
Yazılan beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Spekcim debelenme, gel teyide, ver benim malları da sonra bak yoluna. Emsalleri 4 hanelerde gezen kooooskoca alarco nun şirketi onların 3 te bir fiyatında... Speğin kalibresi bu kadar...
337 üzeri e atmalı günlükte
Bryatla korelasyon sadece düşerken var, at hırsızına gün doğdu bugün.. ytd
Şefim sadece o olsa... Endeksin düşüşüne de kolere etmiş yav.ak oğlu....Çıkışa kör sağır dilsiz... Neyse teyide gelsin benim hisseleri geri versin de ne halt ederse etsin. Aynı lotu konya 1.120 TL. O da sığ... Onun da1.600 bin lotu var dolaşımda. Fk sı alcar ın 6 katı. Ama diyorum ya speğin kalibresi önemli. Bizimki duble operasyon evladı....
Çok haklısınız sayın O'Sullivan inşallah malınızı dilediğiniz rakamdan yerine koyarsınız bu şirket özelinde sizde iyi biliyorsunuz ki trade imkanı tanıdığında genelde sonu tuzakla bitiyor, bu karaktersizlerde oyun bitmez umarım uygun bi yerden alırsınız. Bende yönetim kurulunu bekliyorum artık arap saçına döndü bu iş diğer bedelsiz gurubundaki senetler uçtu, resmen kağıdın hamallığını yaptık ama tek bi şeyden eminim bu rakamlar artık onlar içinde komik bekleyip göreceğiz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
Bende zaten var kardeş. Yukarıdan verdiklerim vardı, onları geri koymak için bekliyorum. Ha gelmezse de paşa gönlü bilir operasyon çocuğunun. Elimde olan da yeter.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
342,8 bedelsiz gurubunun en lanet senedi bir gün öncülük ettiğini göremeyeceğiz omurga yok..
Bingo bu mum 7 kasımdaki mum ile aynı seviyede kapattı günlükçüleri avlayan bir mumdu defansla olarak 335 te mücadele olmuş satıcılar en son 340 ta baskı kurmaya çalışmış tekrar günlükçüleri avlayan bir gündü dün itibari. İle yutan ayı gösterip bugün teyit etmek üzereyken kapanışa yarım saat kala sobe
Bu tahtanın endeksle ili yoktur
Bilançoyla işi yoktur
Teknik işlemiyor
Tahtanın sahibi yada speği yok
Bu grubun kağıtlarına nedense pek bulaşmıyorlar nedenini bilmiyorum
Düşükten alıp bekletilecek bir kağıtt
Hele ki al sat a asla gelmez
Yılbaşındaki usd değerinden 26 dolar kayıp
En az 700 şü olmadı gerekir üstünü bilmem
Vermediği bedelsizi veririm umarım bu sene verir
Herkese bol kazanç
Saygılar ytd
Tahtada At hırsızları olmasa kağıt TL bazında 750-800 aralığında olurdu,Burda At hırsızları da çapsız yönetimde kaybetti dolar bazında devam etsinler bu kafayla dolar 20 TL olunca 348 de tutacaklarmi ha bedelsiz hikâyesi yıllardır var az olsun benim olsun derdinde vizyonsuz yönetim yakında bu kafayla giderlerse kâr olmuyor ARGE yok ihracat yok üretim yok Pazar payı yok Fransız ortak kaçsın daha iyi ne kazanır bu anlayışla
Hırsız ekip bugünde kanıtladı çapını bravo böyle devam..
yatırım tavsiyesi değildir...