Sayfa 133/354 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Saglik sorunuyla dalga geçilmez,ama bn de saglik sorunu diye düşünüyorum, ALLAH sifa versin, ayrica bu provokatör yazilar niye görülmez merak ediyorum
    Yıllardır herkesin kafasındaki soruda o değil mi zaten şubat4 hanım benim tahminim yazı akışının çoğalmasına yol açıyor işlerine geliyor belki de ondandır. kaleye almayalım derken bile kaç tane yazı yazdık baksana neyse çalı çırpı ekibi ve onun fikirleri bizi bağlamıyor mühim olan şirket ve beklentiler umarım bu sene o sene olur tüm algıya rağmen kazananlardan olmak dileğiyle bol kazançlar.

2.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Saglik sorunuyla dalga geçilmez,ama bn de saglik sorunu diye düşünüyorum, ALLAH sifa versin, ayrica bu provokatör yazilar niye görülmez merak ediyorum
    Yıllardır herkesin kafasındaki soruda o değil mi zaten şubat4 hanım benim tahminim yazı akışının çoğalmasına yol açıyor işlerine geliyor belki de ondandır. kaleye almayalım derken bile kaç tane yazı yazdık baksana neyse çalı çırpı ekibi ve onun fikirleri bizi bağlamıyor mühim olan şirket ve beklentiler umarım bu sene o sene olur tüm algıya rağmen kazananlardan olmak dileğiyle bol kazançlar.

3. Bu Allahsız kitapsız hırsızlarda o çap yok subat4 hanım. Akşam diğer hisselerin ve bunun fk ve dd lerini buraya yazacam. Speklerin en adi sini çok açık göreceksiniz...
     Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Bir tavan da yetmez ,tavan serisi gelmeli artık,zirveyi geçsin cook bekletti,kagidi ilk aldığımda yeni doğmuştu kizim,su an 10 yasini dolduracak,diger kizim doğalı 2 ay oldu ,artik cok beklemek istemiyorum..
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

4.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Bu Allahsız kitapsız hırsızlarda o çap yok subat4 hanım. Akşam diğer hisselerin ve bunun fk ve dd lerini buraya yazacam. Speklerin en adi sini çok açık göreceksiniz...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
    Sayın O'Sullivan geçenlerde endekse göre getirisini inceledim tablo rezalet gram insaf yok bunlarda tepeden iteledikleri insanlar hem tahtada kaybettiler hem dövize hem enflasyona yenildiler ama çok bilmiş ukala 2020 rallisinde çok kazandırdığını dövizin ve enflasyonun onu etkilemediğini sanıyor yeterince uzun bekleyen herkes zaten kazanır ama bu hastalıklı yaratığın dışardaki hayat pahalılığından haberi yok sanırım boş boş yazıyor işte maliyetleri ne olursa olsun 10 yıldır taşınan bi yatırım aracı şu ekonomik kriz ortamında enflasyondan ve dövizden fazla getiri sağlamıyorsa zararda demektir bize öğretmek isterken hayatının dersini alacak ağa babalarından haberi yok :)))

5. günlükte kabaca dersek 340 üzeriyiz 342 kapanış
    geçen yıl bu gün kabaca 233 ile kapatmış
    16 aralıktan sonra sert yükseliş olmuş
    sanki bu hareket geçen yıl kasım ayındaki 140 hareketine benziyor
    31 aralık kapanış 362 tl usd bazlı 49 usd
    bu günkü fiyat 342 tl usd bazlı kabaca 25 usd
    24 usd kayıp
    zaman ne gösterie bilinmez
    yanlız bazı kağıtların tekrar huyları vardır
    böyle olacak diye bir kaide yoktur
    ytd

6. Sayın eliot bilgilendirme için teşekkürler. Bende ufak bir araştırma ile bir kıyas yaptım.

Sermayesi cücük, Halka açıklığı düşük, lot sayısı düşük, emsal hisseler ile alcar ve Kalitesiz, çulsuz, haysiyeti aşırı sorunlu speğin kıyaslaması aşağıdadır.

Egeen fk: 17,22 Pd/dd: 7,42 piyasadaki senet sayısı: 1.092.124 adet
    Bryat fk: 44,92 Pd/dd: 2.95 piyasadaki senet sayısı: 9.423.748 adet
    Mrshl fk: 0 (zarar) Pd/dd: 35.87 piyasadaki senet sayısı: 3.218.714 adet
    Cmbtn fk: 0 (zarar)Pd/dd: 14.26 piyasadaki senet sayısı: 1.023.000 adet
    Pkent fk: 158.37 Pd/dd: 77.20 piyasadaki senet sayısı: 887.709 adet
    Poltk fk: 67.81 Pd/dd: 29.01 piyasadaki senet sayısı: 1.125.000 adet
    Konya fk: 443.66 Pd/dd: 13.88 piyasadaki senet sayısı: 1.642.835 adet (spek var!!!)
    Alcar fk: 75.47 Pd/dd: 8.07 piyasadaki senet sayısı: 1.595.886 adet (.t var k.pek var) Bizim Allahsız tosba speğin, çulsuz eşşeğin fiyatlaması da bu!

Bugünkü kapanışlar:

Alcar* ite kaka 342.50
    Konya.********** 1.075.00
    Poltk.*************** 450.30
    Pkent.*********** 4.926.00
    Cmbtn.************* 230.20
    Mrshl.*************** 252.20
    Egeen.*********** 1.886.50
    Bryat.**************** 401.70 (alcar dan 6 kat fazla piyasada lotu var)

7. Hırsızlıkla kazandığı için dışarıyı bilmemesi normal dir.... Tasmasını tutan paraya boğuyordur bu arsızı.
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Sayın O'Sullivan geçenlerde endekse göre getirisini inceledim tablo rezalet gram insaf yok bunlarda tepeden iteledikleri insanlar hem tahtada kaybettiler hem dövize hem enflasyona yenildiler ama çok bilmiş ukala 2020 rallisinde çok kazandırdığını dövizin ve enflasyonun onu etkilemediğini sanıyor yeterince uzun bekleyen herkes zaten kazanır ama bu hastalıklı yaratığın dışardaki hayat pahalılığından haberi yok sanırım boş boş yazıyor işte maliyetleri ne olursa olsun 10 yıldır taşınan bi yatırım aracı şu ekonomik kriz ortamında enflasyondan ve dövizden fazla getiri sağlamıyorsa zararda demektir bize öğretmek isterken hayatının dersini alacak ağa babalarından haberi yok :)))

8.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    Hırsızlıkla kazandığı için dışarıyı bilmemesi normal dir.... Tasmasını tutan paraya boğuyordur bu arsızı.

Doğru söylüyorsunuz sayın O'Sullivan az biraz onurluysa dediği gibi yazmaz artık bizde esas konumuza döneriz burada senelerce bu zatla tartışmadan dolayı yatırımcılar hisse hakkında rahatlıkla fikir beyan edemez oldu inşallah dönüşü olmaz.

Sayfa 133/354 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •